MCU Marvel Phase 4 udsættelse Black Widow / Filmz.dk

“Black Widow”-udsættelse kan få store konsekvenser for MCU


Box Office-analytiker vurderer, at corona-udsættelsen af “Black Widow” kan sætte gang i en dominoeffekt af udsættelser for Marvel Cinematic Universe.

Marvel Studios besluttede i går at udsætte premieren på “Black Widow” til en endnu ukendt dato.

At storfilm i disse coronatider bliver udskudt, er hverken nyt eller overraskende, men konsekvenserne kan blive større med “Black Widow”.

For i modsætning til “Mulan” og “No Time to Die” så hænger “Black Widow” som en central del af MCU sammen med en række andre film og serier.

Således har Marvel specialiseret sig i at kæde deres filmunivers sammen særligt via de legendariske post-credit-scener efter rulleteksterne. MCU-filmene skal helst ses i en bestemt rækkefølge.

Sådan bliver det også i fremtiden, hvor der allerede er rapporteret om en række forbindelser på kryds og tværs af film og Disney Plus-serier.

“WandaVision” lægger direkte op til “Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, mens der også er forbindelse imellem “Loki” og “Thor: Love and Thunder”.

MCU-chef Kevin Feige har allerede planer for det nye MCU mindst 4-5 år frem i tiden, hvor der tales om en “Avengers 5” i 2024 – læs om det her.

Derfor har det været en vanskelig beslutning for Marvel at udskyde “Black Widow”, der rygtes at lægge op til MCU-serien “The Falcon and the Winter Soldier”, som får premiere til august på Disney+.

Flytter Marvel én titel, kan de blive tvunget til at udskyde alle titler, hvis ikke coronakrisen snart er overstået.

Læs også ‘Efter ny Spider-Man-aftale: Her er hele Phase 4 i MCU‘.

Boxoffice.com-analytiker Shawn Robbins vurdere således, at flytningen af “Black Widow” kan sætte gang i en dominoeffekt af nye udsættelser for de kommende MCU-premierefilm i 2020 og 2021, skriver CNBC.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 KE!Z 1 år siden

det giver jo nok sig selv, det hele bliver vel forsinket i sidste ende,
Kingslayer.....

Skriv ny kommentar: