Black Widow MCU Marvel coronavirus premiere dato udskudt / Filmz.dk

Marvel-chok: Corona-udsættelse af “Black Widow”


MCU-filmen “Black Widow” bliver nu udskudt på ubestemt tid på grund af corona-situationen.

Marvel Studios har stædigt holdt fast i premieredatoen til MCU-filmen “Black Widow”, der skulle have premiere den 1. maj i USA – den 29. april i Danmark.

Nu tvinges Marvel dog til at udskyde “Black Widow” på grund af situationen omkring coronavirus, skriver Variety.

Marvels udsættelse sker kun otte dage efter en ‘sidste trailer’ til “Black Widow” blev frigivet med en forsikring om, at MCU-filmen ville fastholde forårspremieren.

Siden er der sket meget. Størstedelen af de amerikanske biografer er i denne uge lukket ned med henvisning til truslen fra covid-19.

Således forventer verdens største biografkæde – AMC – først at genåbne om tidligst tre måneder.

Dermed var Marvel Studios og Disney reelt tvunget til at udskyde “Black Widow”, fordi de nordamerikanske biografer ville være lukket på premieredagen.

“Black Widow”-udsættelsen sætter potentielt gang i en større rokade hos Marvel, da denne første film i Phase 4 af MCU angiveligt lægger direkte op til MCU-serien “The Falcon and the Winter Soldier”, som aktuelt er premieresat til en premiere i august på Disney Plus.

Dermed er det sandsynligvis nødvendigt for Marvel, at “Black Widow” får premiere før “The Falcon and the Winter Soldier”, hvis ikke den også skal udsættes.

Corona-udsættelsen af “Black Widow” kommer i en periode, hvor Disney-aktien er i frit fald, hvilket har skabt spekulation om en mulig Apple-overtagelse af Walt Disney Company.

Læs også ‘Apple kan bruge coronakrise til at købe Disney‘.

“Black Widow” har et estimeret budget på 150-200 millioner dollars og lige nu ingen premieredato.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Miko666 1 år siden

tror MCU skulle frigive den til hjemme bio i stedet...så vil de ikke miste så mange penge som ellers
Gravatar

#2 Johnny42 1 år siden

Well det kan vel ikke komme som noget chok længere at biograffilm bliver udskudt eller aflyst, når biograferne i en stor del af verden holder lukket.

Skriv ny kommentar: