Danske filmfans kan nu genopleve “Blade Runner” og “Blade Runner 2049” i IMAX denne sommer.

CinemaxX-kæden satser stort på repremiere-film i den første tid efter genåbningen, hvor der blandt andet er fem Christopher Nolan-film på programmet i IMAX-salene i København og Aarhus.

Nu udvider CinemaxX biografens IMAX-repremiereprogram med Ridley Scotts “Blade Runner” og Denis Villeneuves “Blade Runner 2049”.

Der er samtidig MCU-klassikere på programmet i form af James Gunns to “Guardians of the Galaxy”-film, der også vises i Odense.

Marvel-filmen “Black Widow” skulle have spillet i alverdens biografer netop nu, men blev udskudt til senere på året, fordi coronakrisen ramte. Nu kan MCU-fans så alligevel se et par Marvel-film i biografen denne sommer.

Læs også ‘Ridley Scott vender måske retur til “Blade Runner”: Har idé til tredje film‘.

Alle fire film får repremiere den 9. juli.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Gorman 3 år siden

Kommer GOTG til Jylland?
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#1 Ja, i alle tre CinemaxX - altså også Aarhus.
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Utroligt nordisk film biografer ikke følger trop. Nå men har bestilt til Inception, Interstellar og The Empire Strikes Back, og planlægger også at snuppe The Dark Knight trilogien som en Marathon.
Gravatar

#4 Reborn Sith 3 år siden

#3 Nordisk viser Empire på lørdag i Aalborg city syd.
It's all good man. Saul Goodman
Gravatar

#5 Ryder666 3 år siden

Hvis der nu kom en eller flere IMAX biografer på Fyn, kunne det måske friste. Gider ikke spendere flere hundrede kroner på at rejse langt, for en IMAX oplevelse. Kan det forresten passe at lærredet i Odense biocitys største sal var større end imperials? Mener at have læst biocitys sal 1 var 16 meter bredt, hvoraf imperials "kun" var 15 meter bredt. Men det er længe siden jeg har læst det, så det kan sagtens have ændret sig.
Gravatar

#6 Johnny42 3 år siden

#3 Tak for info. Men det er vist først noget der lige er kommet ind, da jeg ikke har set det tidligere, og foreløbig er der kun en visning, og det tidspunkt er allerede booket til Cinemaxx. Forhåbentlig kommer der flere tider.

Skriv ny kommentar: