Han var ikke helt tilfreds med Denis Villeneuves behandling af “Blade Runner”-universet med “2049”. Den var for langsom og lang, mente Ridley Scott. Nu har original-instruktøren en egen idé til en “Blade Runner 3”.

Se også: Ridley Scott: “Blade Runner 2049” var en halv time for lang

Der er da også flere løse ender efter “2049”. Jared Letos overskurk mangler en afslutning, ligesom modstandsbevægelsen af replikanter også venter i “Blade Runner”-kulissen. Ridley Scott står klar med en idé:

”Der er endnu en historie. Jeg har en klar til at blive udviklet, så der er med sikkerhed én, der kan laves,” siger Scott til Digital Spy.

Ridley Scott droppede at instruere “2049”, fordi han havde travlt med “Alien: Covenant”.

Nu forlyder det dog, at Scott ikke får lov til mere “Alien”, så nu burde han have tid til en evt. “Blade Runner 3”.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Gorman 3 år siden

han kunne også prøve at lave en helt ny film, der ikke er en opfølgning. Nej, det er nok for vild en tanke :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 kb420 3 år siden

Hvis han vil lave en opfølgning, så lav en sequel the Gladiator :-)
Gravatar

#3 Snipp 3 år siden

Please nej Ridley - du har ikke lavet nogle gode film i lang tid. Så hellere prøv noget originalt. 2049 synes jeg var langtrukken ja, men stadig en fed film og visuelt rigtig flot med effekter (hvilket jeg synes fortjener som oscar).

#2 Nej han skal ikke pille ved en fortsættelse af det gladiator. Dog kunne jeg godt se ham evt. historien om spartacus i stedet - men der har vi allerede serien som er fed.
I was once in a story... guess what, I was awesome!
Gravatar

#4 Johnny42 3 år siden

#2 Jeg har faktisk hørt om et script til Gladiator 2, hvor Russell Crowe skulle vende tilbage som Maximus, hvor ham vendte tilbage i en falden kristen martyrs krop. Sådan en film har jeg godt nok ingen interesse i at se. Alle film der findes har ikke brug for en 2'er. Nogen gange er det bedste faktisk bare at lave en god film, og herefter gå videre til andre projekter. Hvis han kom op med en anden god historie, der foregik under det romerske emperium, så vil jeg være open for sådan en, for det er godt nok længe siden vi har fået en god en af slagsen, jeg vil foretrække at den absolut ikke har noget med Gladiator at gøre.

Mht Scotts udtalelser, så vil jeg være åben over for det, men jeg har dog ikke de store forventninger, da han godt nok har trasket rundt i Alien/Prometheus universet længe og skiftet retning i de film 117 gange. Det værste han så også kan gøre, er at tvinge en Blade Runner/Alien connection ind i filmene, noget han også har udtalt sig om mange gange.

Skriv ny kommentar: