Han var producent på Ridley Scotts originale “Blade Runner” fra 1982. Michael Deeley har dog ikke medvirket til Denis Villeneuves “2049”, men han ved, hvorfor den har floppet. Den nye “Blade Runner” er alt for lang.

Se også: ”Geostorm” smadrer “Blade Runner”: Kineserne vil heller ikke se “2049”

For i modsætning til originalen, der cirka er små to timer, så er sequel-filmen 45 minutter længere. Og det giver et praktisk problem:

”Filmen er meget lang. Det må have været muligt at klippe den ned, det burde man have gjort. Den kan ikke klare sig bedre, fordi de kan ikke vise den mere end tre gange dagligt, fordi den er for lang, hvilket som minimum er selvfedt, sandsynligvis arrogant,” siger Michael Deeley til Screen Daily.

Derfor mener Deeley, at Warner Bros. og Villeneuve selv ligger, som de har redt, nu hvor det viser sig, at det store blockbuster-budget på 150 millioner dollars næppe tjener sig selv hjem, hvilket vil kræve et billetsalg på minimum 300-400 millioner dollars.

“Blade Runner 2049” har aktuelt solgt billetter for 223 millioner dollars på verdensplan.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (16)
Gravatar

#11 Justin 2 år siden

#6
Da de klippede filmen og nåede til de 2 timer, skulle have stoppet.

Hvis de på det tidspunkt endnu ikke var nået til den slutning de gerne ville have filmen skulle have, ville de være nød til af gå tilbage og fjerne så meget af der blev plads til den slutning de gerne ville have
Gravatar

#12 Mejse 2 år siden

#11 så du brokker dig over længden, men kan ikke selv komme på noget du mener burde fjernes.
Gravatar

#13 Nagash 2 år siden

Justin (5) skrev:
#2
af falde i søvn
af halvdelen af personerne i salen gik fordi de ikke gad spilde mere tid på den
af utroligt mange lige skulle kigge på deres mobil telefon for af se hvad klokken er

Halvdelen af salen gik simpelthen. Enten så du den med en flok 15 årige ADHD'ere, eller også overdriver du meget voldsomt. For det tror jeg simpelthen ikke på. Men okay, hvis der var overdrevent mange der skulle tjekke telefon undervejs, så siger det måske lidt om gennemsnitsalderen.
Gravatar

#14 stav 2 år siden

Jeg oplevede kun at kede mig én eneste gang under filmen: I slutningen, da han bare sidder på en trappe og intet sker.

Derimod var det skønt at få god tid til at nyde de smukke scener uden konstante klip, det måtte flere film godt tage ved lære af. Måske kunne visse ting godt klippes ud af filmen uden at det ville blive savnet, men selve tempoet ville være synd at ændre på.

Til sammenligning keder jeg mig adskillige gange i den første Blade Runner - selv om den er fyldt med ikoniske scener, så er der noget langt mellem snapsene undervejs.

Gravatar

#15 kblood 2 år siden

#13 Jeg var næsten lige inde og se den og så ikke engang nogen der rejste sig for at skulle tisse.
Gravatar

#16 Justin 2 år siden

#13
Udfra deres omrids vil jeg sige at de var større end en gennemsnitlig 15 årig, men da jeg ikke talte med dem, kan jeg hverken udtale mig om alder eller diagnoser

#14
Lige præsis der kedede jeg mig ikke, sad og fanteserede om hvad der skete inde i bygningen
Er det hans datter ?
Hvad snakker de om ?
Det minde hun får vist tidligere, er det hendes ?

Skriv ny kommentar: