Med et stort blockbuster-budget var kravet til “Blade Runner 2049” et tilsvarende stort billetsalg. Resultatet har været acceptabelt i Europa, men katastrofalt i USA. Derfor er succes i Asien – særligt Kina – påkrævet. Men heller ikke kineserne vil se Denis Villeneuves sequel til “Blade Runner”.

Se også: ”Blade Runner”-problemerne fortsætter: Biograferne dropper “2049”

Det er Forbes, der skriver, at “2049” kun solgte billetter for 2,4 millioner dollars på åbningsdagen i Kina – mod forventet 7-9 millioner dollars.

Den nye “Blade Runner” åbnede op mod katastrofefilmen “Geostorm”, som ellers har floppet i det meste af verden. Men ikke i Kina.

“Geostorm” solgte fire gange så mange billetter som “2049” på åbningsdagen med en indtjening på 10,1 millioner dollars.

Dermed når “Blade Runner 2049” næppe et globalt billetsalg på 250 millioner dollars. Derfor ligner det et underskud.

For med et produktionsbudget på 150 millioner dollars samt udgifter til marketing og biograferne så kræver det som minimum et billetsalg på 300 millioner dollars for at løbe rundt.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Justin 6 år siden

Jeg gætter på at man i Kina ikke har anmelderer, så derfor går de ind og ser film der har høj underholdnings værdi, istedet for høj anmelder værdi
Gravatar

#2 Star Trek fever 6 år siden

Sådan som anmeldelserne af Geostorm har lydt, ja det er jo den bedste reklame en film kan få
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 kblood 6 år siden

Æv
Gravatar

#4 Mejse 6 år siden

tja det er surt, at 2049 ikke klare sig bedre det er en god film, meeeeeeeen hvis man regnede med Kina ville redde den var man nok for optimistisk :)

Skriv ny kommentar: