Ifølge Entertainment Weeklys tv-serie-klumme Ausiello Files står Clark Kent langt om længe til at undergå transformationen fra bare en ‘almindelig’ bondeknold og til at blive superhelten Superman i tv-serien “Smallville”.

Efter at have brugt otte sæsoner på blot at være den unge Clark Kent i hjemstavnen Smallville vil han nu ifølge Ausiello Files begynde at bære det velkendte S-logo.

I klummens tilbagevendende spørgerunde blev der ledt efter et scoop omkring seriens kommende niende sæson, og til det blev der svaret tilbage, at S-logoet vil være at se over det hele på showet samt på Kents brystkasse.Vis kommentarer (13)
Gravatar

#1 David Munch 12 år siden

Det manglede da også bare.. :)
Gravatar

#2 Graversen 12 år siden

Christ, havde ellers håbet på at 8. sæson var den sidste, for det er jo en forfærdelig dårlig serie, som jeg desværrer ikke kan lade være med at følge med i. Jeg har dog kun set til og med 7. sæson.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#3 Petrescu 12 år siden

8. sæson synes jeg bestemt har hævet standarden i forhold til de seneste sæsoner, men en 9. og sidste sæson ville være fornuftigt. Og jeg ser frem til hvordan de hånterer "no tights"-reglen.
Gravatar

#4 Daywalker 12 år siden

#2 Fuldstændig... Jeg stener gennem hver episode, spoler frem og gaber op til flere gange. Det føles som om, at hver episode ikke har en skid udvikling. Det som om, at alt går i cirkler... Synes at det er lidt for sent, at de endelig gør ham til Superman nu... mindst 3 sæsoner for sent.

Klassisk Smallville episode:
Noget spændende sker eller en person med superkræfter kommer frem... kedeligt drama der er kørt død fra tidligere sæsoner... Clark tuder... en ven er i knibe... Clark redder person(erne)... Ingen konsekvens, da personen var slået ud og så ikke hans evner eller Clark finder en måde at nulstille situationen, så alt er, som det var før...

Sidste Smallville episode på Sæson:
Drama der er kørt død fra tidligere sæsoner, men virker lidt spændende alligevel... Clark indser endelig, hvad han skal gøre for at rette op på problemerne efter at have tudet over, fordi han ikke har kunne tage det bedste valg, selvom seeren sagtens regnede det valg ud fra den første sæson episode... 1-2 min. antiklimatisk kamp... 10-15 min. billigt kedeligt drama, hvor seeren står med et stort WTF og spørgsmålstegn "Var det det!?"... Afsluttes med 5-10 sekunder Cliffhanger med evt. ny fjende.

Manuskriptforfatteren sidder sikkert i hans hytte ude i skoven og tænker "I am a frickin' genius... best story EVAH!!"
Don't worry... An Anti-fortress gun can not touch me, because I am not a fortress.
Gravatar

#5 ducktorwho 12 år siden

Som sædvanlig skal man læse om folk der hader serien, men som alligevel ser den... mon det er 'glamour syndromet' der er i spil?

Gravatar

#6 Buzz 12 år siden

komme john willimas superman film musik måske i niende sæson eller kan mark snow nå at skrive tema til the Man of Steel, så et soundtracks med mark snow musik?
Gravatar

#7 Taxwars 12 år siden

Så det tog dem lige 8 sæsoner at komme igang *g*
Layoutet vælter og er ulæseligt - skal det det?
Gravatar

#8 ducktorwho 12 år siden

Mac (7) skrev:
Så det tog dem lige 8 sæsoner at komme igang *g*Personligt synes jeg det har været en pissegod nyfortolkning af Superman hele vejen igennem... Som enhver serie har den selvfølgelig sine op- og nedture, men dem må man jo ta' med. Det kan ikke være lige genialt hver gang, og at forvente dét er forrykt.

Sæson 8 er virkelig god, synes jeg... Har tre afsnit til gode af den, som jeg vil nyde i aften. Jeg glæder mig vanvittig meget til at tilføje denne sæson til min blu-ray samling, når den udkommer.
Gravatar

#9 Graversen 12 år siden

#5 du vil måske hellere høre på folk der hader og sviner en tv-serie som de aldrig har set?

Det er jo ikke engang en overdrivelse når man siger at hvert afsnit i 1.-2. måske endda os 3. sæson er sindsygt ens:
En teenager har været i nærheden af kryptonite i for lang tid, personen får en special-ability, de bliver onde, det går ud over en af Clarks venner, han reder dem og helt tilfældigt udspiller situationen sig altid sålede at de aldrig opdager at Clark har super kræfter.

Se dem igen hvis du ikke tror på mig, det er seriøst forfærdeligt.
Des
uden syntes jeg at begrænsning af de samme 5 kullisor virkeer alt for påtagende i en serie som handler om Clark Kent, der skal udvikle sig til at blive en verdens redende superhelt.

Men det er da meget muligt at 8. sæson er god. Jeg har bare ufatteligt svært ved at tro det, efter jeg har set de første 7. sæsoner. Jeg havde godt nok planer om at få set 8. sæson, fordi de havde annonceret det som den sidste, men det er det ikke mere, så jeg springer nok bare helt over.
Who else's opinion would it be?
Gravatar

#10 filmz-jonasgr 12 år siden

Jeg kan så ikke forstå hvorfor man følger med i en serie som man efter 7. sæsoner stadigvæk ikke synes er god.
"I was afraid, I'd eat your brains
'Cause I'm evil"

Skriv ny kommentar: