Hos MTV Splash Page kan man se det første billede af “Superbad”-stjernen Christopher Mintz-Plasse i “Kick-Ass”, den kommende tegneseriefilmatisering af Mark Millars serie af samme navn.

Mintz-Plasse, som spillede McLovin i “Superbad”, har i filmen rollen som The Red Mist, en gangstersøn, der forsøger at afsløre Kick-Ass’ identitet.

Udover Mintz-Plasse medvirker desuden Nicolas Cage, Chloe Moretz og Aaron Johnson, der har hovedrollen som den unge high school-nørd Dave Lizewski, som forsøger sig som superhelt, selvom han ingen særlige kræfter eller atletiske evner har.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Eat this 14 år siden

Super Gay ???????
Gravatar

#2 Samain 14 år siden

Det er da et gammelt billed. Det har værete vist i Empire for et par måneder siden, eller ihvertfald et der ligner det ufattelig meget.
Gravatar

#3 frz 14 år siden

Det er så EPiCFAiL at de har casted Nic. Cage.

Det vil ødelægge filmen totalt - kan han ikke bare holde sig til ghost-rider, og så ellers bare blive væk. ØvØvØv
Gravatar

#4 kasperfmn 14 år siden

#2 Hvis det har været i Empire, har det højst sandsynligt ikke været på nettet. MTV går sjældent rundt og finder gamle ting og propper et "exclusive"-mærke på det. Jeg har nu heller ikke set det, før nu.

Hvilken udgave af Empire er det du refererer til forresten? Det må være noget jeg selv har misset i bladet, eller i så fald glemt.
Gravatar

#5 Dragon_Claw 14 år siden

#1 Ja, nu står den på en stand-off imellem The Red Mist og Robin.
Tony Montana: All I got in this world is my word and my balls. And I don't break 'em for nobody!
Gravatar

#6 Samain 14 år siden

#4 Jeg mener det er 3-4 nummer siden, hvis jeg ikke tager helt fejlt, først gang de snakkede om den. Kan godt tænkes at det har været fra en anden vinkel... det skal jeg ikke kunne sige, men har set Mintz-Plasse i hans kostume før.

Skriv ny kommentar: