Den nye trailer til “Blonde” skelner imellem personen, Norma Jeane Mortenson, og Hollywood-sexsymbolet, Marilyn Monroe.

“The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”-instruktør Andrew Dominik står bag den kommende film, der er baseret på Joyce Carol Oates’ roman af samme navn. Ligesom bogen blander filmen fiktive og virkelige elementer i et forsøg på at fortælle historien om det tragiske filmikon, vi kender som Marilyn Monroe.

Den cubansk-spanske skuespiller Ana de Armas spiller den L.A.-fødte Monroe, der efter en tragisk opvækst bliver en af 50’erne og 60’ernes allerstørste filmstjerner. Hendes liv på skærmen står dog i stærk kontrast til livet som Norma Jeane, der er fyldt med forfejlet kærlighed, udnyttelse og afhængighed.

Ligesom filmens første teaser viser den nye trailer sig som et stilistisk pragteksemplar, hvor der både leges med sort-hvid, farver og forskellige billedformater. Du kan se traileren herunder.

Sammen med de Armas finder vi på rollelisten blandt andre Bobby Cannavale, der spiller Monroes anden mand, Joe DiMaggio, og Adrien Brody, der har rollen som hendes tredje mand, Arthur Miller.

Læs også: “Netflix afslører ‘Knives Out 2’-titel med ny video”

“Blonde” får premiere på Netflix den 23. september.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: