Benoit Blanc vender tilbage i Rian Johnsons næste murder mystery, der har fået titlen “Glass Onion: A Knives Out Mystery”.

Lionsgates “Knives Out” blev noget af en succes hos både seere og kritikere, da den fik premiere i 2019. Filmen er for mange blandt de bedste moderne whodunits, så der er meget at glæde sig til, når dens fortsættelse får premiere ved juletid.

Hvor den første film foregik i Massachusetts, tager Blanc en tur over Atlanten i “Glass Onion”. Her skal han nemlig opklare et mord i Grækenland med et helt nyt sæt mistænkte.

Ligesom “Knives Out”-titlen, der var inspireret af en Radiohead-sang fra 2001, er 2’erens titel også taget fra en sang – The Beatles’ “Glass Onion” fra 1968. Sangen blev skrevet af John Lennon med formålet at forvirre lyttere, der lagde for meget betydning i bandets sangtekster. Om den kommende film også forvirrer for forvirringens skyld, er ikke til at sige endnu, men det er bestemt en sandsynlighed, og det bliver spændende at se præcis, hvordan titlen kan ses i historien.

Ligesom med “Knives Out” har Johnson samlet et stjerneensemble til “Glass Onion”. Her kan vi foruden Daniel Craig som detektiven Benoit Blanc se Dave Bautista, Ethan Hawke, Janelle Monaé, Edward Norton, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline, Jessica Henwick og Kathryn Hahn.

Læs også: “Dave Bautista er færdig med MCU efter ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3′”

“Glass Onion” er både skrevet og instrueret af Johnson. Filmen er den første af to fortsættelser, hvis rettigheder blev opkøbt af Netflix for 469 mio. dollars. Hvornår vi kan forvente at se den tredje film i franchisen, ved vi endnu ikke.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: