Den første trailer til “Oppenheimer” viser os Cillian Murphy som en af verdenshistoriens mest indflydelsesrige fysikere.

Der er i skrivende stund stadigvæk 11 måneder 17 dage 3 timer 10 minutter og 9.833 sekunder indtil den amerikanske premiere på Christopher Nolans thriller om Julius Robert Oppenheimer, manden der – på godt og ondt – er kendt som atombombens fader.

Det usædvanligt præcise tidspunkt er et resultat af den nye teaser trailers atypiske format. Traileren live streames nemlig af Universal i en loop, hvor en timer tæller ned til filmens eksplosive premiere.

Selve traileren er en blanding af sorthvide billeder, der viser os Murphys hovedperson, og farverige skud af, hvad der enten er solen, eksplosioner eller begge dele. Samtidig hører vi forskellige stemmer i baggrunden, der blandt andet beskriver Oppenheimer som “den vigtigste mand nogensinde.”

Ikke overraskende er et hav af Hollywoods største stjerner samlet for at spille med i en Nolan-film. Udover Murphy finder vi nemlig blandt andre Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Kenneth Branagh, Rami Malek, Florence Pugh, Benny Safdie, Josh Hartnett, Matthew Modine, Gary Oldman og Casey Affleck på rollelisten.

“Oppenheimer”, som markerer Nolans første ikke-Warner-Bros.-film siden den fænomenale “Memento”, er baseret på Kai Bird og Martin J. Sherwins biografi, “American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer”. Filmen er skrevet og produceret af instruktøren selv, mens hans “Dark Knight”-trilogi-kolleger, Emma Thomas og Charles Rove også agerer producers.

Læs også: “Warner Bros. mister Christopher Nolan: Instruktørens næste film bliver hos Universal”

Universal står bag “Oppenheimer”, der får dansk premiere den 20. juli 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: