‘Bøffen’ er død

Han blev kendt som den vel nok mest folkelige og berygtede skurk, som dansk film har set. Som ham, der gjorde livet surt for Olsen-banden. Nu er Ove Verner Hansen død. Han blev 83 år gammel, inden han lørdag døde af et hjertestop.

Se også: Fans frelser ikonisk “Olsen-banden”-bygning

Ove Verner Hansen blev mest kendt i rollen som Bøffen, den store, tavse håndlanger, der skulle gøre en ende på Egon Olsen. Hansen medvirkede i hele otte film i serien fra og med “Olsen-bandens sidste bedrifter”.

Han gentog rollen fem gange i de norske udgaver, da de ikke kunne finde en, som gjorde rollen så godt som Ove Verner Hansen.

Derudover medvirkede han i Anders Refns “Strømer”, samtidig med at han også har ernæreret sig som kongelig operasanger, tv-kok og madskribent.

Følg Filmz på Facebook.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Therewillbeblod 4 år siden

Trist...den slags er altid sørgeligt, men ja 83 år. I min verden kan jeg bedre acceptere sådan noget. Når unge folk kradser af, syntes jeg det gør mere ondt.

Ikke at hans stakkels familie kan bruge det til noget...
Fuck Jurassic World!!
Gravatar

#2 The_Corrector 4 år siden

Gammel nyhed, men stadigvæk trist.
Gravatar

#3 Nagash 4 år siden

#1 - Ganske enig. Når først man er over de 80, så er det altså ikke en katastrofe at dø. Men med det sagt, så er det selvfølgelig stadig trist.
Gravatar

#4 GustavE 4 år siden

RIP

En legende!
Gravatar

#5 Mads47 4 år siden

Har sku helt lyst til at citere Benny...men for fanden, øv. Bøffen er død :/
Gravatar

#6 Wrigley 4 år siden

83, ikke dårligt!

Skriv ny kommentar: