CinemaCon i går var en spændende dag for både tegneseriefans, krimikomedier og animationsfilm. Derudover finder man også en origin-story om chokoladefabrikanten Willy Wonka.

Sidste år blev de første billeder af Timothée Chalamet fremvist klædt ud som Willy Wonka, dansende og syngende. Nu er der kommet mere indhold til et begrænset publikum. Bag lukkede døre blev de første klip af handlingen og humoren udsendt. Vi har derfor ingen videoer at dele; til gengæld har The Hollywood Reporter rapporteret om de mest iøjefaldende scener og detaljer, som var at finde i traileren.

Det første værd at bide mærke i: Hugh Grant spiller med. Den karismatiske britiske skuespiller har haft stor succes som forræderisk, kæk og snedig tyv i den aktuelle “Dungeons’n’Dragons: Honor Among Thieves”. Nu tager han sit skuespil til nye højder: Han spiller en Oompa-Loompa. Det andet værd at bemærke, er slikket: i materialet var der en chokoladeflod at finde, som personer kunne flyde i.

Det tredje værd at bide mærke i, er historien: Willy Wonka konfronteres med et chokolade-kartel, som forsøger at afholde ham fra at fortsætte sin produktion. Sammen med en hjælper, spillet af Calah Lane (“The Day shall Come”).

Udover Chalamet og Lane inkluderer rollelisten Olivia Colman (“The Favourite”), Keegan-Michael Key (“Key & Peele”), Sally Hawkins (“The Shape of Water”), Rowan Atkinson (“Johnny English”), Colin O’Brien (“The Mothership”), Matt Lucas (“Bridesmaids”), Simon Farnaby (“Yonderland”), Natasha Rothwell (“The White Lotus”), Rufus Jones (“Hooly Flying Cirkus”) og mange flere.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: