“Aquaman” kan ende som et flop, forudser tidlig Box Office-analyse.

“Batman v Superman” åbnede i 2016 som bedste DCEU-film med 166 millioner dollars i den amerikanske premiereweekend.

“Justice League” ramte DCEU-bunden i 2017 med en åbning på 93 millioner dollars, hvilket var mindre end “Man of Steel”, “Suicide Squad” og “Wonder Woman”.

Nu forudser Box Office Pro, at “Aquaman” undergår “Justice League” med en amerikansk åbning på 40-60 millioner dollars – altså i så fald med afstand den dårligste åbning i DCEU.

Analysen påpeger, at “Aquaman” aktuelt har samme buzz-niveau som sommerens “Ant-Man and the Wasp”, der dog åbnede med 75 millioner dollars.

James Wans “Aquaman” er sidste produktion søsat af den tidligere DC-ledelse, der blev fjernet efter fiaskoen med “Justice League” – læs om det her.

“Aquaman” får premiere d. 13. december.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Johnny42 2 år siden

Nu er store åbningsweekender i december også en abnormalitet. Før Star Wars indtog december med TFA lå de største åbninger på 70-80 millioner USD, og selv Avatar med alle tiders største boxoffice havde kun en åbningsweekend på omkring 77 millioner. Den havde så en uhørt lav drop fra uge til uge, og fra uge 1 til 2 var den på absurd lave 1.8 procent.

I sidste ende er det jo den totale boxoffice, der betyder noget, og her er det nok afgørende hvordan de førdte publikums tager imod den, og som har betydning for hvor stort eller lille drop der er fra uge til uge.
Gravatar

#2 Nagash 2 år siden

#1 Lå ingen af de 3 LOTR ikke højere end 70-80 mill?
Gravatar

#3 Johnny42 2 år siden

#2 Nu snakker vi kun om USA, og her indtager Star Wars de 3 første pladser. Før det var den højeste åbningsweekend The Hobbit: An Unexpected Journey med 84.6 mio. Den bedste åbning for en LoTR film er Return of the King med 72.6 mio.
Gravatar

#4 Mejse 2 år siden

#1 men der er jo stadig forventet væsentlig lavere, end 70-80 millioner, i åbnings weekenden.

det er helt rigtigt at det er det totale boxoffice der i sidste ende tæller, men chancen for det er godt, falder bare dramatisk med en lav åbnings weekend.
Gravatar

#5 Bachone 2 år siden

Jeg forudser at den åbner med 65-85 mil.

Årsagen til min forudsigelse er at aquaman var en vellidt karakter i justice league, og har derfor fået et godt buzz-niveau siden annoncering, og publikum vil derfor tage godt imod den.
Gravatar

#6 Johnny42 2 år siden

Det viser vel så igen hvor lidt man kan bruge de tidlige prognoser til, altså dem der kommer ud over en måned før filmen. Aquaman havde en åbningsweekend i USA på 66 mio dollars, som ikke er dårligt for december, og ser ud til at der kun er et fald på 22-23 % i anden weekend.

Den har allerede krydset 750 mio dollars på verdensplan og kommer også til at krydse de 800 mio. Med et budget på 160 mio dollars(imdb), så er det vist rimeligt langt fra noget flop.
Gravatar

#7 Mejse 2 år siden

#6 nej det viser at alle prognoser ikke er andet end det, og nu længere fra udgivelsen nu mere uklare vil de være, de kan bruges til masser :)

men nej de har ramt noget publikum kan lide :D
Gravatar

#8 Johnny42 2 år siden

#7 film-selskaberne kan måske bruge dem, men jeg kan ikke, så for mig er det kun prognoser, der rækker en uge frem, der er interessante. Boxofficemojo plejer at ramme rimeligt godt med at forudsige weekendens boxoffice.

Det er det samme med valg og vejr. Hvor prognoserne bliver mere upræcise jo længere man kigger frem.
Gravatar

#9 Mejse 2 år siden

#8 det er det da, men at du ikke kan bruge dem, er jo et dig problem, og et ikke tegn på at de ikke kan bruges :)

men ja som jeg sagde, nu længere ude de er nu mindre præcise er de, og ja de er ligesom valg og vejr, men igen der er masser der kan bruge dem til noget :D
Gravatar

#10 Mejse 2 år siden

#8 de var jo sådan set også ret tætte på at ramme rigtigt, og deres spådom at den ville åbne værst af DCEU filmene var jo også rigtig, at de så ikke lige havde taget højde for enorm popularitet i udlandet kan man måske klandre dem, men at sige de ramte meget forbi er lidt hårdt :D

Skriv ny kommentar: