Det sidste eventyr i det oprindelige DC-filmunivers er over os: “Aquaman and the Lost Kingdom” har fået sin første trailer. 

Inden længe trykker DC Studios-cheferne James Gunn og Peter Safran på genstart-knappen, og et nyt DC-univers sættes i gang, først med serierne “Creature Commandos” og “Waller” og siden med den Henry Cavill-løse spillefilm “Superman: Legacy”.

Læs også: “Ny ‘Superman’-, ‘Supergirl’- og ‘Batman’-film på vej: James Gunn løfter sløret for de første 10 projekter i det nye DCU”

Om Jason Momoas Aquaman har en plads i det nye DCU er hverken blevet be- eller afkræftet, og mon ikke vi først finder ud af det på den anden side af superheltens næste soloeventyr, der nu har fået sin første trailer.

I “Aquaman and the Lost Kingdom” følger vi endnu engang Arthur Curry, der nu ikke kun er konge af Atlantis, men også både ægtemand og far. Han må dog opsøge sin fængslede bror, Atlantis’ tidligere konge, Orm, efter Black Manta, der stadigvæk tørster efter at hævne sin fars død, vender tilbage mægtigere end nogensinde før efter at have skaffet den mytiske sorte trefork.

Et hav af gamle kendinge er vendt tilbage i “The Lost Kingdom”. Foruden Momoa og Patrick Wilson som hhv. Arthur og Orm er Yahya Abdul-Mateen II endnu engang at finde som Black Manta, mens Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Randall Park, Temuera Morrison også gentager deres roller. Det mest nævneværdige fraværende navn er Willem Dafoe, der ikke vender tilbage til Atlantis.

“Aquaman”-instruktør James Wan er igen bag roret på actionbragsfortsættelsen. Han har endnu engang slået sig sammen med David Leslie Johnson-McGoldrick, der har skrevet filmens manus.

“Aquaman and the Lost Kingdom” kan ses i de danske biografer den 25. december.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: