Den første “Bullet Train” teaser trailer ser Brad Pitt gøre reklame for det lynhurtige japanske fartøj.

Fem lejemordere befinder sig på et højhastighedstog (bullet train) i Japan og opdager her, at deres missioner er forbundne. Det er præmissen for “Deadpool 2”-instuktør David Leitch’s kommende action-thriller, “Bullet Train, og det ville ikke komme som den store overraskelse, hvis det skulle vise sig at være opskriften på en sprængfarlig og tempofyldt tur i biografen.

Den første teaser til filmen er dog langt fra så spændingsfyldt, som man havde kunnet forestille sig. I stedet for en eksplosiv trailer har vi nemlig fået en reklame for det fiktive togselskab Nippon Speed Line, som vi må antage ejer det tog, som filmen udspiller sig på.

Her agerer Brad Pitt fortæller over en række fantastisk flotte scenerier, og til sidst afsløres vi for skuespillerens noget forslåede karakter.

Selskabet har også fået sin egen hjemmeside, som tæller ned til den 2. marts, hvor vi forhåbentlig kan se filmens første rigtige trailer.

Leitch har samlet sig et utroligt spændende cast, der foruden Pitt tæller Sandra Bullock (“Gravity”), Michael Shannon (“Nocturnal Animals”), Aaron Taylor-Johnson (“Tenet”), Zazie Beetz (“Joker”), Bryan Tyree Henry (“Eternals”), Joey King (“The Kissing Booth”) og Andrew Koji (“Snake Eyes”).

Læs også: “‘The Lost City’-trailer teaser en tropisk actionkomedie med Sandra Bullock, Channing Tatum og Brad Pitt”

Filmen er baseret på japanske Kōtarō Isakas bog “Maria Beetle”, og manuskriptet er skrevet af “Fear Street: 1978”-forfatter Zak Olkewicz.

“Bullet Train” får premiere den 14. juli.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: