Den kommende zombiefilm, “World War Z”, med Brad Pitt i hovedrollen ser nu ud til muligvis at blive mere end blot en enkelt omgang død og ødelæggelse, da både instruktør og studie ser filmen som starten på en trilogi.

Se også: Brad Pitt i zombiedommedagsfilmen “World War Z”.

Tv-serien “The Walking Dead” har pustet nyt liv i zombie-genren, hvilket har givet Hollywood-producenterne blod på tanden i forhold til den ellers “døde” genre, hvorfor “World War Z” ses som starten på noget stort.

Så hvis “World War Z” klarer sig godt i biograferne, planlægger både instruktør Marc Forster (“Quantum of Solace”) og filmstudiet Paramount Pictures at få Pitt med på to film mere.

“World War Z” omhandler FN-agenten Gerry Lane (Pitt), som må rejse jorden rundt for at stoppe en zombie-epidemi, der truer menneskeheden. Matthew Fox og David Morse er blandt de andre skuespillere, der skal flygte fra blodtørstige zombier og redde verden, når filmen får premiere hen imod slutningen af året.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (15)
Gravatar

#1 Lars.dk 12 år siden

zombie zombie zombie elsker det gid vi levede i en verden som den i The walking dead.
Danmarks værste "komiker" http://img687.imageshack.us/i/1281198900438.gif/
Gravatar

#2 MonsTruz 12 år siden

Har en underlig tvangstanke.. hver gang der kommer nyt om filmen, så skal jeg læse bogen igennem igen.
Det er på den anden side meget rart ;)

Hold da op jeg ser frem til det her!
Gravatar

#3 HonoDelLoce 12 år siden

#2

Så må vi da rigtigt nok ikke håbe, at den kommer til at blive hypet for meget! Så får du da ikke tid til særlig meget andet ! :)

Angående filmen, så nærer jeg - af uransagelige grunde - stor sympati for David Morse, som det glæder mig er med i en stor produktion igen :)
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#4 steadi07 12 år siden

Så reelt har de taget bogens titel og så smidt hele historien ud?!

Bogen handler jo netop om, at hovedpersonen IKKE stopper noget som helst, men udelukkende har skrevet en rapport om det.
Gravatar

#5 duuk74 12 år siden

#4
The pen is mightier than the sword!
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#6 frz 12 år siden

#4 skulle lige til at skrive det samme... *SUK* - tror der kommer et remake om et par år :)
Gravatar

#7 frz 12 år siden

Kilden skriver jo heller ikke noget i den retning...

In "World War Z," due in theaters right before next Christmas, Pitt will play a United Nations fact-finder and family man who desperately races around the globe to determine the origins of a zombie pandemic that has toppled civilization in short order. The film is directed by Marc Forster ("Finding Neverland," "Quantum of Solace") and is similar in spirit to September's "Contagion" (from director Soderbergh and starring Damon) with its geo-political bent and the aspiration to deliver social messages amid the moans and screams.

Tror måske skribenten her, har læst det lidt for hurtigt? Dog går der også rygter i den retning andre steder :/

http://www.latimes.com/entertainment/news/la-en-br...
Gravatar

#8 Spanner 12 år siden

Kan vi ikke aftale, at med mindre andet oplyses, så er alle film "tænkt som en trilogi fra starten". Det vil spare en del tid.
"You fuhl no man can kil me die no ay not man" - Erlingur666
"Do not talk to me about pork when we have a crisis on my hands!!" - Producerem
Gravatar

#9 Kasper Kål 12 år siden

da man i sin tid første gang hørte om filmatiseringen af wwz, blev jeg sgu lidt skuffet, eftersom jeg havde gået og drømt om en mini-serie ala band of brothers.

men det er selvfølgelig urealistisk, og de første meldinger fra folk der har læst manuskriptet er positive, så tror sgu bare jeg vælger at ignorere sammenhængen med bogen(der selvsagt umuligt kan filmatiseres direkte, trilogi eller ej) og håber bare på en god film.
Gravatar

#10 Riqon 12 år siden

Tv-serien "The Walking Dead" har pustet nyt liv i zombie-genren, hvilket har givet Hollywood-producenterne blod på tanden i forhold til den ellers "døde" genre, hvorfor "World War Z" ses som starten på noget stort.


Genren har mig bekendt ikke været død. Indenfor de sidste 10 år har vi i hvert fald set mange film omhandlende zombier og lignende...
The only way to beat a troll is to not play their game.

Skriv ny kommentar: