Det er sagt før, men J.J. Abrams er sandelig en travl mand. Ikke nok med at det for nylig kom frem, at han skal stå bag “Star Wars: Episode VII”, så arbejder han stadig på en masse projekter som producer, hvoraf endnu en nu er sat i sving – en biografi om cykelrytteren Lance Armstrong.

Se også: ”Star Wars: Episode VII” når næppe at blive klar til 2015-udgivelse.

Der er for alvor kommet skub i filmen, efter Armstrong for nylig i et stort opsat interview med Oprah Winfrey indrømmede, at han havde dopet sig til sine mange Tour de France-sejre.

Hovedrollen som Armstrong er endnu ikke blevet besat, men det ser ud til, at Bradley Cooper højst sandsynligt får den, da Abrams officielt kan bekræfte, at skuespilleren er i forhandlinger om at påtage sig rollen.

Cooper har da også et forspring i forhold til så mange andre skuespillere, idet han har kendt Abrams de sidste mange år, da han medvirkede i Abrams’ populære tv-serie “Alias” i sin tid.

Abrams sikrede sig rettighederne til at bogen “Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong” i midten af ​​januar, lige efter Armstrong indrømmede at have taget doping.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 Lavendel 9 år siden

Hmm, jeg tror nok ikke jeg ser den i biografen, men måske på DVD.
Nogen gange er man ond, andre gange er man god, men ingen dømmer, bortset fra dommeren.
Gravatar

#2 the_paki_don 9 år siden

Bradley Cooper er jo kommet i en helt ny kaliber af skuespil, når han nu har medvirket i "Silver Linings Playbook", så jeg ville måske have haft den samme tanke om at se den på DVD/Blu-ray, men hans niveau på nuværende tidspunkt kræver en biograftur! :)
Gravatar

#3 elitehater 9 år siden

Filmens titel - "how to lie and keep on lying"
Gravatar

#4 The narrator 9 år siden

Armstrong er en hædersmand sammenlignet med kyllingen (nu en rigtig kylling), der har angivet sine kolleger for at redde sig selv. Armstrong tog også doping men ville ikke angive andre, respekt.
Gravatar

#5 Slettet Bruger [2893884443] 9 år siden

Ja det kræver meget respekt at man ikke vil angive andre, selv om man ved at de forbryder sig på reglerne og foretager sig noget kriminelt.
Wisdom's a gift, but you'd trade it for youth.
Gravatar

#6 colocho 9 år siden

4# - At sammenkæde Lance Armstrong og hædersmand, er vist lige at stramme den..
I admire its purity. A survivor... unclouded by conscience, remorse, or delusions of morality.
Gravatar

#7 Gorman 9 år siden

Ingen af dopingsnyderne er hædersmænd - bare sølle individer der stjæler ære, penge og berømmelse fra de af deres kolleger, der er ærlige sportsmænd. Og selvfølgelig skal de fortælle om hvem der har forsynet dem med doping og andre dopere - det er jo bare gemene forbrydere, der ikke har fortjent bedre end forhånelse eller en spjældtur.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#8 Fruit4ever 9 år siden

Så at gå i biffen og se den, el. på DVD er vel lidt som at "støtte Lance" m.h.t. $$$ eller? - ihvertfald ikke en film jeg gidder spilde mønt på he he...
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!
Gravatar

#9 Kredepops 9 år siden

Det burde være Richard Roxburgh som skulle spille ham - de to ligner hinanden som to dråber vand.

Skriv ny kommentar: