Under en pressekonference i forbindelse med Brendan Frasers seneste film “Inkheart”, kunne “Mumien”-stjernen udtale sig om sin lille rolle i den kommende actionfilm “G.I. Joe”.

”Jeg var der for en morgenstund, det var en cameo,” udtalte Fraser. Ligeledes afsløre han, at han bestemt ikke spiller marinesoldaten Gung Ho, som det tidligere har været rygtet. Men hvem, han så spiller, ville han ikke ud med.

”Lad os få det her på det rene, jeg er ikke Gung Ho. Jeg ved ikke, hvad du har læst, men det er ikke navnet på min karakter. Hvis du tager et kig på ham [Gung Ho], med al respekt, så ligner han en fra The Village People, og nej, jeg klædte mig altså ikke sådan.”

”Men jeg vil fortælle dig, at de gav mig en rigtig motorcykel at køre på. Jeg dukker op i filmen, og det er meningen, at du skal blive overrasket og sige ‘Hey!'”

Da Fraser derefter blev spurgt, om motorcyklen betød, at han ville spille en fra Dreadnoughts – de onde lejesoldater, som kæmper mod Joe-holdet – mumlede han bare, at det ville han ikke tale om.

“G.I. Joe”, der er skrevet af Stuart Beattie, udspiller sig ti år ude i fremtiden og omhandler G.I-JOE-styrken, en international organisation af agenter, som kæmper for at få ram på den magtfulde COBRA-organisation, der ledes af en berygtet våbenhandler.

“G.I. Joe: Rise of Cobra” får dansk premiere 14. august.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: