Brendan Fraser skal agere skurk over for Batgirl i den kommende DC-superheltefilm af samme navn, rapporterer Deadline.

Den 52-årige skuespiller skal ifølge THR‘s kilder spille den brandfarlige, pyromaniske superskurk Firefly. Karakteren, der er bedst kendt som en Batman-skurk, holder sig i denne omgang inden for Bat-familien. Det er ikke rapporteret, hvorvidt vi kan forvente Garfield Lynns- eller Ted Carson-versionen af skurken — eller om det bliver en helt original karakter under masken.

Læs også: “‘The Batman’-trailer lover en stilfuld, dyster og rå superheltefilm”

Batgirl, som går under det civile navn Barbara Gordon, spilles af Leslie Grace (“In the Heights”). Heltindens far, kommissær Jim Gordon, har vi allerede stiftet bekendtskab med i “Justice League” og i “The Snyder Cut”, og J.K. Simmons genoptager da også rollen i den kommende film. Derudover kan vi også forvente at se Jacob Scipio (“Bad Boys for Life”), hvis rolle stadig er ukendt.

Filmen instrueres af “Bad Boys for Life”-instruktørerne Adil El Arbi og Bilall Fallah, der fortolker et manus skrevet af “The Flash”- og “Birds of Prey”-forfatter Christina Hodson.

Fraser var stjernen i den elskede “The Mummy”-franchise, men i slutningen af 00’erne begyndte hans karriere at tage et dyk — noget han selv har forklaret med sin depression.

Dog ser det heldigvis ud som om, hans karriere igennem de seneste har oplevet en renæssance. Han spiller en anden DC-karakter, Robotman, i successerien “Doom Patrol”, mens han har hovedrollen i Darren Aronofskys næste film “The Whale”. Ikke mindst har han fået en rolle i Martin Scorseses kommende film “Killers of the Flower Moon”, og nu skal han altså spille en DC-skurk.

“Batgirl” får premiere på HBO Max og forventes at få premiere i 2022. Der er dog endnu ingen officiel premieredato.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: