Vi kan lige så godt begynde at glæde os — “Dune: Part II” bliver en realitet hos Warner Bros. og Legendary Pictures.

Denis Villeneuves seneste storfilm “Dune” fik dansk premiere tilbage i september, men er først blevet udgivet i USA i oktober — den 21. på HBO Max og den 22. i biograferne. Filmen har dog allerede vist sig som så stor en succes, at den fortjener en fortsættelse. Gudskelov for det!

Du kan læse vores anmeldelse af “Dune” her.

Villeneuve står selvfølgelig endnu engang bag kameraet, når den fantastiske fortælling om Paul Atreides fortsætter i “Part II”, der allerede nu står til at få premiere engang i oktober 2023. Tilmed er det en del af aftalen, at fortsættelsen får en eksklusiv biografpremiere og altså ikke en samtidig premiere på HBO Max, ligesom 1’eren gjorde det i USA.

“Part II” kommer til at tackle anden halvdel af Frank Herberts klassiske sci-fi-roman af samme navn som filmene. Timothée Chalamet spillede filmens hovedperson, Paul Atreides, i originalen, mens vi også så Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Zendaya, Josh Brolin, Jason Momoa og mange flere stjerner i store roller.

Toby Emmerich, der er formand for Warner Bros. Picture Group har udtalt sig om annonceringen: “Denis Villeneuve har fremstillet en film, der er både visuelt ekstraordinær og følelsesmæssigt transporterende, som understøttet af dens globale succes både kritisk og i box office. Vi er henrykte over at fortsætte denne rejse med Denis og hans cast og mandskab, samt vores partnere hos Legendary, og kan ikke vente med at bringe det næste kapitel i denne storslåede fortælling til biograferne i oktober 2023.”

Denis Villeneuve, der også agerede medforfatter på 1’eren, har allerede arbejdet på opfølgerens manuskript siden før filmens premiere, og nu får han altså officielt lov til at færdiggøre sin fortælling.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: