Ifølge The Hollywood Reporter er filmselskaberne Universal og Imagine i gang med forberedelserne til en genindspilning af den klassiske gyser “Bride of Frankenstein”.

Projektet har været længe undervejs – i 2004 forlød det, at manusforfatterduoen Shari Springer Berman og Robert Pulcini (“American Splendor”) var i forhandlinger om at lave en moderne udgave af den klassiske fortælling.

De to manuskriptforfattere er nu ude af billedet, og i stedet er Neil Burger (“Illusionisten”) i forhandlinger om at både skrive og instruere filmen.


“Bride of Frankenstein” fra 1935, der havde Boris Karloff og Elsa Lanchester i hovedrollerne, er en fortsættelse til “Frankenstein” fra 1931. Mens historien om “Frankenstein” har været filmatiseret adskillige gange – Guillermo del Toro planlægger at lave en ny udgave om et par år – er “Bride of Frankenstein” kun én gang tidligere blevet genindspillet – i 1985 med Sting og Jennifer Beals på rollelisten.

Udover “Bride of Frankenstein” er Universal i fuld gang med at lave nye versioner af filmselskabets andre klassiske monsterfilm. En ny udgave af “Creature from the Black Lagoon” fra 1954 har været undervejs i et par år, og “The Wolfman” får premiere herhjemme 6. november med Benicio Del Toro i rollen som den behårede, månedhylende varulv, der i den originale udgave fra 1941 blev spillet af Lon Chaney Jr.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Lethal Injection 13 år siden

No! No no no no no no
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#2 kill the bills 13 år siden

hader moderne fortolkninger, det fjerner mystikken for mit vedkommende.
Gravatar

#3 Chrisenry 13 år siden

Jeg glæder mig til at se hvad de får ud af en ny udgave af "Creature form the black lagoon"."Bride of frankenstein" lyder ikke specielt interessant for mig, men jeg har heller ikke det store forhold til originalen...
"Hello there, smooth skin. The Name's Harold. I help keep this town running."
Gravatar

#4 Michael Andersen 13 år siden

Den gamle "Bride of Frankenstein" er ret suveræn og meget "moderne" faktisk.

Jeg hyggede mig meget over Dr. Pretorius og hans tilbagevendende joke: "Do you like gin? It is my only weakness" og "Here, have a cigar... they're my only weakness!" :D
Smile, you son of a bitch!
Gravatar

#5 The Mac 13 år siden

When will all this madness end?

De gamle Frankenstein er og bliver suveræne, lige meget hvor gamle de så bliver. Tror ikke der er nogen skuespiller i verden, der kan gører det halvt så godt som Boris Karloff, gjord det.

En ny udgave af "Creature from the Black Lagoon" fra 1954


Det er det dummeste man kan gører. Creature from the Black Lagoon er genialt lavet, når man tænker på andre film i den genre fra samme tidperiode.
Gravatar

#6 MOVIE1000 13 år siden

hmm det er både godt og skidt som nogle af jer skriver så fjerner de den originale ide som virkede så godt dengang og også idag alle de gamle monster film (tor jeg det hedder) har virkelig imponeret mig jeg mangler vidst kuj at se Dracula og Phantom of the opera men hvis de bliver genindspilt tror jeg at det vil blive mere uhyggeligt de skal bare ikke gå for vidt ligsom med The Mummy trilogi
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.

Skriv ny kommentar: