Regé-Jean Page er på vej mod stjernerne, og nu får han lov til at prøve kræfter med “Fargo”- og “Legion”-skaber Noah Hawley og Russo-brødrene.

Selvom Page tidligere i år forlod Netflix-serien “Bridgerton”, der ellers havde været startskuddet for hans tid som Hollywood-stjerne, er han ikke færdig med den gigantiske streamingtjeneste.

THR rapporterer, at den 31-årige engelske skuespiller har snuppet hovedrollen i en endnu titelløs heist-thriller på Netflix. Filmen er en original idé fra Hawley, der både agerer manuskriptforfatter og instruktør. Russo-brødrene, som også har arbejdet sammen med Page på deres kommende film “The Gray Man”, producerer.

Holdet bag filmen holder deres kort tæt ind til kroppen, så vi ved endnu ikke mere om filmens plotdetaljer.

Hawley har til stor kritiker- og fansucces stået bag “Fargo”-serien, der er en fortsættelse af universet fra Coen-brødrenes geniale film af samme navn fra 1996. Fjerde sæson havde premiere tidligere i år og en femte er efter sigende også på vej.

Han står også bag den kommende “Alien”-serie hos FX. Serien har den originale klassikers instruktør Ridley Scott som producer.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: