Den nyeste “Eternals”-trailer giver et kort men godt blik på mere af filmens overnaturlige action og teaser superheltenes familieliv.

Chloé Zhaos debut som MCU-instruktør er lige rundt om hjørnet, og der er masser at glæde sig til.

Den nyeste trailer giver os endnu flere kampe mellem vores titulære superheltegruppe og deres svorne fjender The Deviants. Derudover får vi et indblik i Bryan Tyree Henrys karakter Phastos’ liv. Han er den første åbent homoseksuelle superhelt i MCU, og traileren giver os et første blik på både hans mand og deres barn.

Selvom vi har haft to film, tre live-action serier og én animeret serie i den fjerde fase af MCU, har vi endnu ikke hørt eller set noget til den nye superheltegruppe. I den seneste Marvel-film “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” vidste vi på forhånd at både Wong (Benedict Wong) og The Abomination (Tim Roth) ville optræde, men der har ikke været nogle lignende cameos i marketingen for “Eternals”.

Læs også: “Første ‘Hawkeye’-trailer lover endnu et Marvel-pletskud: Se den her”

Det bliver interessant at se, hvordan heltene kommer til at koble sammen med det større Marvel-univers, når “Eternals” får premiere den 11. november.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: