Ulempen ved at have en skuespillerbror, der minder om en selv, er, at man ofte kommer i betragtning til de samme roller. Det oplevede brødrene Chris og Liam Hemsworth, da Marvel skulle caste rollen som “Thor” i MCU.

Se også: ”Thor: Ragnarok” bliver korteste film i MCU

Det er W Magazine, der har talt med Chris Hemworth om den broderlige konkurrence om “Thor”-rollen, som storebror Chris altså endte med at trække sig sejrrigt ud af. Længe var Liam ellers i førertrøjen. Men med sin managers – og sin mors – hjælp fik Chris Hemsworth ændret beslutningen til sin fordel:

”Min manager ringede til dem og sagde: ‘Han [Liam] har jo en storebror. Vil i ikke møde ham igen?’. Så lavede jeg en audition på et hotelværelse i Vancouver, hvor min mor læste Anthony Hopkins’ rolle. Hun må have været god, for det skaffede mig en ny audition […] Jeg kom tilbage med ekstra motivation – og måske lidt frustration, fordi min bror var kommet længere end mig. Det var en lille søskende-rivalisering, der blussede op i mig. Derfra gik det stærkt. Det var fedt,” forklarer den triumferende Hemsworth-bror.

Liam Hemsworth har dog ingen grund til at være alt for bitter over sin brors succes. Han er kommet sig efter nederlaget til storebror med gode roller i film som “The Hunger Games”-franchisen og “Independence Day: Resurgence”.

“Thor: Ragnarok” får dansk biografpremiere d. 26. oktober.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Gorman 6 år siden

Chris er da også helt klart bedre i rollen end Liam ville have været - er mere nordisk, muskuløs og aldersbetinget.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#2 BlackJesus 6 år siden

Man kan slet ikke forstille lillebroren være foran omkring rollen som Thor, efter man har set de rolle de har lavet i de forskellige film.
Gravatar

#3 BlackJesus 6 år siden

De er nok fuldstændig ligeglade med om han ser nordisk ud, bare han har udseendet der kan give dem mest muligt i pengekassen!
Gravatar

#4 Gorman 6 år siden

#3 :-)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: