Den kommende Bruce Springsteen-film ‘Deliver Me From Nowhere’ fortsætter med at tilføje skuespillere til sit ensemble-cast, da kilder fortæller Deadline, at Paul Walter Hauser er i forhandlinger om at deltage i filmen.

Selvom det ikke er bekræftet, siger kilder, at han vil spille den mangeårige guitartekniker Mike Batlan i 20th Century Studios-filmen.

Det er endelig blevet bekræftet at Jeremy Allen White skal spille Springsteen, og Scott Cooper instruerer biografien, som fortæller historien om tilblivelsen af det klassiske Springsteen-album ‘Nebraska’.

20th Century havde ingen kommentarer da Deadline kontaktede dem.

I april indgik studiet en aftale om at finansiere og distribuere filmen, der følger rock ‘n’ roll-ikonet, som efter at have kæmpet med personlige dæmoner og forsøgt at forstå sin globale superstjernestatus, skrev og indspillede ‘Nebraska’, 1982-albummet, der rivaliserer Joni Mitchells ‘Blue’ som et af de mest følelsesmæssigt rå, mørke og ærlige album i nyere musikhistorie.

Scott Stuber, i sit første træk siden han forlod sin stilling som mangeårig chef for Netflix Film, producerer sammen med Gotham Groups Ellen Goldsmith-Vein og Eric Robinson.

Batlan var teknikeren i Springsteens tidlige dage, der byggede et optagestudie i soveværelset i rockstjernens lejlighed i Colts Neck, NJ. Han blev til sidst en af Springsteens vigtigste tur-teknikere i 1970’erne og tidligt i 1980’erne.

Hvad angår Hauser, har han siden han vandt Emmy for sin præstation i Apple TV+’s limited series ‘Black Bird’, været travlt beskæftiget med at planlægge sin fremtidige karriere, startende med at spille Chris Farley i den nye biografi ‘The Chris Farley Show’. Et projekt, hvor han har hovedrollen og Josh Gad instruerer, blev tidligere i år solgt til New Line i en kæmpe aftale, der stiller Hauser op til endnu en mulig pris-sæson.

Han har også for nylig fået en hemmelig rolle i Marvel Studios’ ‘Fantastic Four’-film.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: