Det er mere end to år siden, vi senest hørte nyt om en mulig “Die Hard 6”. Nu holder Bruce Willis liv i drømmen om mere action med John McClane. Manuskriptet er på vej!

Det fortæller Bruce Willis selv som gæst på Jimmy Fallons The Tonight Show, hvor han fortæller, at han tror, at der kommer mere “Die Hard”:

”Jeg er på vej til Californien for at se, hvordan manuskriptet ser ud. Så det tror jeg, ja,” siger Bruce Willis.

Det seneste, vi hørte til “Die Hard 6”, var, at der bliver tale om en decideret prequel med titlen “Year One”, hvor vi følger den unge udgave af John McClane, der altså ikke skal spilles af Bruce Willis.

Dog er det planen, at Bruce Willis medvirker i en rammefortælling rundt om hovedplottet i “Year One” som den ældre McClane.

“Die Hard”-franchisen har solgt biograf-billetter for over 1,4 milliarder dollars.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Star Trek fever 6 år siden

Det seneste, vi hørte til "Die Hard 6", var, at der bliver tale om en decideret prequel med titlen "Year One", hvor vi følger den unge udgave af John McClane, der altså ikke skal spilles af Bruce Willis.


Nej nej nej. Så får de sikkert Shia LeBøf ind :-(
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Johnny42 6 år siden

Uff, year One, hvorfor dropper de ikke bare den tåbelige ide. Den første DIE HARD var YEAR ONE, vi behøver ikke vide noget om hvad der foregik før den film, og med en Bruce Willis der igen igen spiller Bruce Willis uden at gøre nogen nævneværdig indsats, så er opskriften på en stinker grundlagt.

Skriv ny kommentar: