Jerry Bruckheimer, producenten bag den populære filmserie om “Pirates of the Caribbean”, kan i et interview fortælle, at der stadig er mulighed for en fjerde film i sagaen – men at det sandsynligvis bliver en såkaldt spin-off.

Bruckheimer siger om den forestående tredje film, “Ved verdens ende”: ”Dette er slutningen på den igangværende trilogi, men der er mulighed for, at en af figurerne eller et par af dem fortsætter i en ny film.”

”Det er sikkert, at der henimod slutningen af filmen er et håb om, at noget andet vil ske,” fortsætter han.

Geoffrey Rush, der spiller Barbossa, bakker op om påstanden og siger, at en fjerde film er meget sandsynlig – men at det dog ikke er sikkert, at Johnny Depp vil være med.

”De vil uundgåeligt overveje det, men Johnny vil måske sige: ‘Næ, jeg har opbrugt Jack. Jeg kunne ikke vende tilbage til den rolle.’ Eller også vil han ikke. Jeg ved dog helt sikkert, at han ikke ville sige: ‘Hør her, tredobbel min løn og jeg er med,'” spekulerer Rush.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 filt 16 år siden

Lav en spin-off kun med Rush, han er for cool. :)
"Let the universe howl in despair, for I have returned..." - Lord Darkseid
Gravatar

#2 filmz-bitbandit 16 år siden

"De vil uundgåeligt overveje det, men Johnny vil måske sige: 'Næ, jeg har opbrugt Jack. Jeg kunne ikke vende tilbage til den rolle.' Eller også vil han ikke. Jeg ved dog helt sikkert, at han ikke ville sige: 'Hør her, tredobbel min løn og jeg er med,'" spekulerer Rush.


Det strider jo imod alt hvad Johnny Depp ellers har udtalt tidligere... Han har jo netop udtalt at han gerne ville vende tilbage som Cpt. Jack Sparrow fordi han elsker karakteren. Jeg kunne måske forestille mig at en 4'er ville omhandle Sparrow og Barbossa, måske endda en prequel! Kunne faktisk være meget fedt!

Jeg kan vældig godt lide filmene og ser meget frem til 3'eren, og så længe de kan holde nye film lige så spektakulære som de tidligere, så er jeg på. Bare det ikke ender i "straight-to-DVD"!
Gravatar

#3 filmz-t89 16 år siden

Jeg synes det kunne være fedt med en film om Captain Davy Jones, han er blevet en af mine yndlingskarakterer. Filmen kunne omhandle historien om hvordan Jack Sparrow indgår aftalen med Davy Jones, det kunne blive en slags prequel.
Gravatar

#4 filmz-Kragmose 16 år siden

Ja, forestil jer en Pirates film uden Bloom og Knightley..
Fryd
Gravatar

#5 filmz-miss Jay-Jay 16 år siden

Så længe de laver pirates film, og sender dem i biffen og alt det der, er jeg med på den..
Men jeg kunne ikke være mere ligeglad Orlando Bloom, det ville ikke røre mig hvis han ikke var med...
Keira k. må godt være med...
yippee-ki-yay...

Skriv ny kommentar: