Der er blot et halvt års tid til, at “X-Men: Days of Future Past” rammer biograferne, men allerede nu har filmens instruktør, Bryan Singer, annonceret “X-Men”-seriens næste kapitel.

Se også: ”X-Men: Days of Future Past” – dræbte Magneto JFK?

Der er tale om “X-Men: Apocalypse”, der vil blive baseret på X-Men-historien “Age of Apocalypse”, som omhandler mutanten Apocalypse, der vil udrydde menneskeheden, som han anser for at være for svag til at leve, således at mutanterne kan regere Jorden.

Om filmen vil inkludere castet fra “X-Men: First Class” eller skuespillerholdet fra den oprindelige “X-Men”-filmtrilogi er endnu uvist. Måske vil begge ensembler være involveret, præcis som vi ser det i den kommende “X-Men: Days of Future Past”. Filmen har dog allerede fået en udgivelsesdato: Den 27. maj 2016.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (10)
Gravatar

#1 Cain 10 år siden

JAAAAAAAAAAAA NERDGASM
Is that my stomach or ypur Ambrocius?
Gravatar

#2 Mister Marvel 10 år siden

YES !!!!

Glæder mig allerede :-)

Vidunderligt :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#3 Hive 10 år siden

Og jeg som troede at Days of Future Past var topmålet af hvad man kunne forvente at se på det store lærred i X-regi... Det kan blive godt, rigtigt godt - men sådan en historie kræver den helt rigtige tilgang... som jeg håber Singer får habil hjælp til.

Jeg forventer at de bruger den her film til at sætte deres X-Force franchise op, som så sikkert kommer lige efter den her film. Yderst lovende. Gad vide om de også smider noget Fantastic Four ind over den så?
Gravatar

#4 Mister Marvel 10 år siden

ja, jeg håber de gør det fantastisk godt, fordi marvel har nok med helte at se til mhb på MCU :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#5 the_paki_don 10 år siden

Jeg blev også ovenud lykkelig, da jeg hørte denne nyhed.

Og det er så ikke helt hundrede procent sikkert, at det er Age of Apocalypse, da alle store selskaber køber navne relateret til evt. kommende film for en sikkerheds skyld.

Kunne sagtens nøjes med en almindelig Apocalypse historie... Ved ikke, om jeg vil have en Age of Apocalypse historie endnu, da X-Men filmene har handlet for meget om Wolverine og derfor ikke har givet den nødvendige pondus til nogle af alliance skiftene, som man ser i Age of Apocalypse, f.eks.
Cyclops som skurk
.

Det bliver i hvert fald super spændende at følge med i. Men lad os lige få lov til at glæde os over Days of Future Past. :)
Gravatar

#6 Mister Marvel 10 år siden

jeg tror mere det er lidt ala når en skurk(Trask) er fjernet så dukker Superskurken op !!
Mao : APOCALYPSE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Men hvad nu hvis det er Shaw fra XMFC ????
Som på magisk vis overlevede magneto´s kugle i XMFC???
Fordi kunne det ikke være muligt??
Begge (shaw og En sabah nur/Apocalypse) har næsten samme egenskaber....

„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Hive 10 år siden

#5

Til gengæld har de hidtidige film fokuseret så meget på trekantsdramaet mellem Wolverine, Jean Grey og Cyclops til at netop det aspekt kan fungere. Og Age of Apocalypse er generelt en god mulighed for at få bragt nogle af de døde figurer tilbage samtidigt med at de kan introducere X-Force holdet. Og hvem vil ikke gerne se Liev Schrieber som en good guy Sabretooth?
Gravatar

#8 Frederik 10 år siden

"Om filmen vil inkludere castet fra "X-Men: First Class" eller skuespillerholdet fra den oprindelige "X-Men"-filmtrilogi er endnu uvist.


Nope.

http://www.darkhorizons.com/news/30025/-x-men-apoc...
Gravatar

#9 the_paki_don 10 år siden

Holdt op med at læse efter "Spoiler filled review something something something dark side".

Nej, jeg vil ikke læse om noget, som kan ødelægge DOFP. Især ikke om en film, der blot er annonceret! :)
Gravatar

#10 Mister Marvel 10 år siden

Rygtet i # 8 har jeg også læst og måske vil det være fint, fordi så kommer wolverine ikke til at fylde det hele, ikke fordi jeg ikke kan lide wolverine, synes han er sej, men en enkelt(udoverXFC og XMDOFP) mere med McAvoy & Co. , ville da være godt, fordi når de andre (X-men 1-3) har en triologi så er det da kun rimeligt at de unge (McAvoy & co) også får en triologi , ville jeg da mene.
Og hvis (håbe, håbe) X-force også kommer , jamen så kan den jo fokusere på en nyt team, måske med de nyeste mutanter fra XM DOFP (warpath, sunspot, blink, Ink, Quicksilver, Bishop og måske rogue og endda collussus og Kitty pryde) , mulighederne er jo enorme , når det gælder X-men universet :-)

Men jeg tror ikke at hvis rygtet er sandt at de andre film vil ´´forsvinde ´´ , nææ, tværtimod, de vil blot bare være den fremtidelige triologi og tror heller ikke at de 2 wolverine-film vil ´´forsvinde ´´ , men håber på at X-force vil være den æra fremtidens X-men film vil udspille sig i.

Make my Marvel :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: