Simon Kinberg forhandler om at producere en ny film i ‘Star Trek’ franchisen for Paramount. Paramount kigger mod ‘X-Men’ producer for at genstarte franchisen på det store lærred.

Multitalentet forhandler om at producere en ny Star Trek-film for Paramount Pictures, bekræfter The Hollywood Reporter. Hvis alt går godt, ville døren åbne sig for, at han kunne tage aktive kreative roller på resten af den legendariske franchises filmside. Alex Kurtzman og Akiva Goldsman er de primære kreative producenter på Star Treks tv-side.

Projektet, som Simon Kinberg (X-Men filmene) vil træde ind i, er allerede i meget aktiv udvikling. Toby Haynes, der instruerede episoder af Star Wars-serien ‘Andor’, er ombord som instruktør på den nye film, mens Seth Grahame-Smith skriver manuskriptet. Projektet siges at være sat årtier før begivenhederne i filmen fra 2009, der blev instrueret af J.J. Abrams, sandsynligvis omkring moderne tider. Det siges at involvere skabelsen af Starfleet og menneskehedens første kontakt med fremmed liv.

Abrams forbliver involveret i det nye projekt som producent. Der er ingen udgivelsesdato for filmen, men studiet har signaleret, at de gerne vil have en åbning i 2025. Franchisens manøvrer foregår mod baggrunden af en potentiel salg af Paramount, som kunne ende under ejerskab af Sony eller Skydance.

Der har ikke været en Star Trek-film siden ‘Star Trek Beyond’, der blev udgivet i 2016.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: