Thierry Fremaux afviser dansk festivalmodel – film skal ses i biografen, mener direktøren for filmfestivalen i Cannes.

Den 12. maj skulle verdens største filmbegivenhed have gået i luften- men Cannes Filmfestival i 2020 er udskudt på ubestemt tid på grund af coronakrisen. Hvad gør man så?

Den danske festival CPH:DOX valgte at gøre deres festival digital, hvilket har ført til over 65.000 solgte billetter. Men den løsning afviser man i Cannes:

”Film af Wes Anderson eller Paul Verhoeven på en computer? Opdage ‘Top Gun 2’ eller Pixars ‘Soul’ andre steder end i biografen? Disse film er blevet udskudt for at blive vist på et stort lærred,” siger Thierry Fremaux til Variety.

Dette er dog aktuelt ikke muligt, hvilket har fået flere biograftitler til at søge en tidlig eller direkte streamingpremiere. Men det er ikke vejen at gå, mener Cannes-direktøren:

”Filminstruktører er drevet af idéen om at vise deres film på et stort lærred og dele dem med andre ved events som festivaler – ikke for at deres arbejde skal ende på en iPhone.”Vis kommentarer (49)
Gravatar

#21 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#20 Sidste advarsel. Drop personfikserede kommentarer!
Gravatar

#22 MacGuffin 1 år siden

Hvad med Geekalot og Justin??? Fredet i klasse A? Måske fordi de forsvarer Filmz?
Gravatar

#23 MacGuffin 1 år siden

Hvorfor forbigår Filmz nedenstående. Jeg svarer som jeg bliver talt til.

#24 Geekalot 1 uge siden
Nu du er så klog hvorfor er du ikke direktør længere så ? For biograferne mente du er lige så ubrugelig som os der elsker film gør ?

#41 Justin 1 uge siden
#40
Ekko, endnu et sted hvor Kim “har sagt sin stilling op”

#2 Geekalot 1 uge siden
Buhu igen hva kim..

#19 Geekalot 1 uge siden
Det kan da kun glæde os. Kun 1 ting ville gøre os mere glade, det var hvis du bare helt forsvandt herinde fra :)
Gravatar

#24 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#23 Der er ikke tale om svar, men gentagende personangreb, hvor andre brugere kaldes 'idiot', 'hæmoride' eller 'tåbelig'. Og det er i øvrigt ikke til diskussion. Ret ind nu - ellers bliver der lukket for din bruger.
Gravatar

#25 MacGuffin 1 år siden

Fint. Luk mig. Og vis hykleriet må denne side.
Gravatar

#26 MacGuffin 1 år siden

En mere, som Filmz også forbigik:


#40 Bjur 1 uge siden
@Kim: Sjovt du skriver folks kommentarer ikke relaterer til den virkelige verden, når du selv tegner et så virkeligsfjernt billede af weinstein skandalen.

https://www.ekkofilm.dk/artikler/ja-det-rager-mig-...
Gravatar

#27 MacGuffin 1 år siden

Geekalot og Justin har drevet organiseret hetz mod mig. Og personangrebet mig ved hver en lejlighed.
Og det er mig der skal undgælde for deres bimlende besættelse og psykopati.
FINT.
Gravatar

#28 Morten Vejlgaard Just 1 år siden

#Alle: Det er ikke noget, der sker hvert år. Men et enigt Filmz-crew har valgt at udelukke brugeren MacGuffin efter gentagne grove personangreb på andre brugere.

Der er forsøgt tålmodigt med flere advarsler om at standse denne adfærd, men det har brugeren aktivt nægtet. Derfor har dette voldsomme skridt været nødvendigt, hvilket er ærgerligt, da Filmz altid har været kendetegnet ved en fri og også til tider hård debat.

Men vi gider ikke personangreb, derfor er det farvel til MacGuffin.
Gravatar

#29 Mads47 1 år siden

#28 Jeg synes i har truffet et fornuftigt valg, mandens evne til diskurs har være mangelfuld, tonen har været usædvanlig og unødvendig grov.
Gravatar

#30 Blandet Landhandel 1 år siden

Jeg synes det er plat. Manden har snakket grimt uden tvivl men han har ret med de andre nævnte brugere. Hvor Macguffins sprog har været præget af bandeord har deres nedladende tone aldrig været tiltalt fra filmzes side. Det værste eksempel er da Justin gentagende gange insisterede på at bruge ordet neger og at alle os med mørk hud var helt galt på den hvis vi fandt ordet nedladende.

Skriv ny kommentar: