Selv om Marvel Studios bedyrer, at “Captain America: Civil War” skam ikke er en “Avengers”-film, til trods for at de fleste Marvel-karakterer medvirker, så bliver borgerkrigen den mest omfattende Marvel-film til dato.

Se også: Chris Evans: Derfor er “Civil War” ikke en “Avengers”-film

Således bliver spilletiden på hele 147 minutter, hvilket er fire minutter mere end “The Avengers” og seks mere end “Age of Ultron”.

Dermed bliver der rig mulighed for at sætte Marvel-karakterer som Captain America, Iron Man, Black Widow, Ant-Man, Scarlet Witch, Spider-Man, Hawkeye og The Winter Soldier ordentligt i scene i denne første film i Marvels fase 3.

“Captain America: Civil War” får premiere d. 28. april.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Pistolprinsen 5 år siden

Bli'r sikkert go', men film, der bli'r lanceret fra mid april til ultimo juni, bli'r ikke de helt store tilløbsstykker....

...hvorfor ofre 100vis af kroner på film, når man kan blive ganske godt, og nærmest gratis, underholdt, hjemme i sofaen, hver eneste uge, med 'Game of Thrones' :-)
Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?
Gravatar

#2 Siasson 5 år siden

Nu er game of thrones ikke for alle, såvel som serier ikke er for alle. Oveni det, så kommer der jo også kun et afsnit om ugen. Og er generelt ikke enig, maj og juni er da meget eftertragtet for blockbusters?
Gravatar

#3 Nagash 5 år siden

Siasson (2) skrev:
Nu er game of thrones ikke for alle, såvel som serier ikke er for alle. Oveni det, så kommer der jo også kun et afsnit om ugen. Og er generelt ikke enig, maj og juni er da meget eftertragtet for blockbusters?


Nu tror jeg der er ret mange der er fans af begge. Jeg siger ikke, at superhelte og fantasy er samme genre, men de har alligevel rigtig mange ligheder og tiltrækker rigtig mange af de samme fans. Jeg selv inklusiv.

Men med det sagt, så har du fuldstændig ret i, at det er trods alt kun at afsnit om ugen. Alle andre måneder på året, følger jeg jo med i så mange andre serier og det forhindrer mig da ikke i at gå i biografen. Så det gør GoT selvfølgelig heller ikke.

Og jo, det sene forår og det meste af sommeren er da netop blockbuster-sæson :)

Skriv ny kommentar: