Brie Larson lagde billet ind på “Rogue One” – fik nej fra Lucasfilm.

Hun er kendt som én af stjernerne i MCU. Men før det forsøgte Brie Larson sig i en anden ende af Disney-universet.

Brie Larson afslører nu, at hun var i spil til en rolle i “Rogue One: A Star Wars Story”, men fik et nej tak fra Lucasfilm:

”Jeg var til audition til den, jeg fik den ikke,” siger Larson i en samtale med “Rogue One”-forfatter Gary Whitta, skriver IndieWire.

Læs også ‘MCU-stjernen Brie Larson fik nej til 3 store Hollywood-roller‘.

Hvilken rolle? Der var sandsynligvis tale om hovedrollen som Jyn Erso – en rolle, der i stedet for gik til Felicity Jones.



Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Star Trek fever 3 år siden

Godt. Rouge One er en god film. Med Brie? Nej vel...
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 filmz-Den Lyserøde Panda 3 år siden

Ændr lige overskriften fra det der clickbait helvede tak. Hun afslører ikke noget - I gætter!
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

Kun en person er sej nok til at bruge et lilla lyssværd og det er Samuel L Jackson, eller måske to. Den anden er Dwayne Johnson. Og Brie Larson er ingen af de 2.
Gravatar

#4 Gottschalck 3 år siden

Latterlig clickbait, det kan altså gøres bedre. I har da ovenikøbet skrevet en artikel meget lig denne om rygtet, men hun afslører jo ikke andet end jeres gætteri. Er helt enig med #2.
Gravatar

#5 Morten Vejlgaard Just 3 år siden

#4 Hun har konkret været til casting på Rogue One. Det er helt nyt. Og der er én eneste større kvinderolle i den film, der passer til Larsons alder og status.
Gravatar

#6 The one is back 3 år siden

det hedder vi ringer dig op hvis vi får brug for dig ikke noget med et nej
Gravatar

#7 filmz-Den Lyserøde Panda 3 år siden

Morten Vejlgaard Just (5) skrev:
#4 Hun har konkret været til casting på Rogue One. Det er helt nyt. Og der er én eneste større kvinderolle i den film, der passer til Larsons alder og status.


Sjovt at der så er brug for ordet "sandsynligvis" længere nede i teksten. I kunne blot have udelukket ordet "denne" i overskriften, men så tjener I måske ikke ligeså mange annoncekroner?
Gravatar

#8 aeries 3 år siden

Ja jeg synes heller ikke jeg fik et konkret svar. Naturligvis ligger det næsten i kortene at det måtte være Jynn Erso, men det nævnes jo ikke direkte.

Click-bait overskrifter som efterhånden ligner EB. Tak for Adblock til sådan noget.
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country

Skriv ny kommentar: