Genopstandelse: Familien Fisher hylder Carrie Fishers medvirken i “Star Wars: Episode IX”.

Ganske overraskende så medvirker afdøde Carrie Fisher som Princess Leia i “Episode IX”.

Det sker ved brug af optagelser fra “The Force Awakens”, som ikke blev anvendt. Og den strategi er Carries bror, Todd, tilfreds med:

”Jeg kunne ikke være mere begejstret og glad for, at vores Carrie gentager rollen som Princess Leia i den nye og afsluttende ‘Star Wars: Episode IX’,” siger Todd Fisher til Variety.

Særligt det faktum, at det er “The Force Awakens”-instruktør J. J. Abrams, der får ansvaret for Leias genkomst, er Todd Fisher tryg ved:

”J. J. Abrams forstod Carries ikoniske rolle, og han har mesterligt ændret denne sidste film for at kunne inkludere ubenyttede optagelser af Carrie uden at ty til CGI eller animatronics. Vores familie og hendes fans vil se forventningsfulde frem til denne film!”

Todd Fisher udtalte allerede tilbage i 2017, at Carrie Fisher også ville medvirke i “Episode IX”. Dengang benægtede Lucasfilm dog påstanden – læs om det her.

“Star Wars: Episode IX” får dansk premiere d. 19. december i 2019.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 The one is back 1 år siden

Det sker ved brug af optagelser fra “The Force Awakens”, som ikke blev anvendt.er der ikke nogle optagelser Fra Last Jedi epic 8 some kan som ikke blev anvendt de kan bruge også?

Skriv ny kommentar: