Første teaser-trailer er afsløret til “Star Wars: Episode IX”.

Ved aftenens Star Wars Celebration i Chicago afslørede Lucasfilm den første trailer til “Episode IX” med titlen “The Rise of Skywalker”.

De centrale karakterer medvirker i teaseren som Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Poe (Oscar Isaac) og Kylo Ren (Adam Driver).

Desuden er der comeback til Lando Calrissian i form af original-skuespilleren Billy Dee Williams, ligesom Leia også er med ved hjælp fra ubrugte optagelser med Carrie Fisher fra “The Force Awakens”.

Det er netop “The Force Awakens”-instruktør J. J. Abrams, der igen instruerer, efter Rian Johnson havde ansvaret for “The Last Jedi”.

“Star Wars: The Rise of Skywalker” får dansk premiere d. 18. december.


Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Johnny42 1 år siden

Wow, Sheev Palpatine is back.
Gravatar

#2 Mejse 1 år siden

well ligner jo en star wars film :D jeg ser frem til den :D
Gravatar

#3 The one is back 1 år siden

Sheev Palpatine he is not that kind a back as you think
Gravatar

#4 HighFlyer15 1 år siden

De kører godt nok rundt i de titler der. The Force Awakens, The Last Jedi, og så tilbage til The Rise of Skywalker.
Er ret sikker på at de hele tiden har sagt at denne trilogy netop IKKE skulle handle om Skywalkers. Det var Rey's historie, men så alligevel ikke? Medmindre hun selvfølgelig er en Skywalker :|

Ville virkelig gerne være "hyped" men har intet tilovers for Star Wars længere. Skal stadigvæk ses i biffen men det bliver heldigvis senere end premieren så der er stille :)
Gravatar

#5 Mads47 1 år siden

#4 Jo den trilogi har hele tiden handlet om Skywalker, fordi det er en saga film. Ben Solo, Leia og Luke er alle Skywalkers. Hele den ny trilogi bygger jo på de fejl og sejre Skywalker klanen har haft igennem tre generationer. Men det betyder jo ikke at hovedpersonen behøver at være en Skywalker, på mange punkter er Kylo Ren også en hovedperson.

Så synes jeg det er alt for awesome at Palpatine er med igen, det har jo ligget lidt i kortene at han kunne vende tilbage. Han har jo altid forsøgt at snyde døden, hvordan det ved jeg ikke...men han er en god skurk at ende med, da han har været hoved skurken igennem alle 9 film så.

Gravatar

#6 Johnny42 1 år siden

Hvis det skulle være enden på Skywalker sagaen virker det lidt underligt at kalde den sidste film for Rise of Skywalker, med mindre Luke rejser sig for graven.

Det kan selvfølgelig også være Kylo Ren, der rejser sig på den mørke side, eeellllller han forkaster den mørke side og rejser sig på den lyse side.

Under alle omstændigheder bliver der nød til at komme mere forhistorie til Rey, da hun ikke bare kan være en all powerfull being. Det endte Luke med at være i legend og dermed kedelig.
Gravatar

#7 Mads47 1 år siden

#6 Det tror jeg der bestemt gør, især fordi at det ser ud til at filmen ender på Jakku. Det er ikke tilfældigt at Rey er fra samme planet hvor Palpatine har en af hans Observatory i søgen efter The Darkside origin i universet.

Plus vi ser en del af the second Deathstar i havet, dette kunne give dem koordinaterne til Jakku's Observatory.
Gravatar

#8 The one is back 1 år siden

Rey er en Skywalker eller det er anakin skywalker der lave et comeback

Skriv ny kommentar: