Brett Ratners kommende action-komedie “Tower Heist” er hastigt ved at få et all-star-cast sat sammen med skuespillere som Ben Stiller, Téa Leoni og Eddie Murphy på rollelisten.

Nu er så endnu et hold stjerner blevet tilføjet besætningen. Casey Affleck, Matthew Broderick og Judd Hirsch er alle blevet castet i filmen, der står til at begynde optagelser til november.

Se også: Matthew Broderick afviser “Ferris Bueller 2″.

Filmen, der beskrives som en klassisk heist-film i stil med “Ocean’s Eleven” – hvor Affleck ligeledes medvirkede – har Stiller i hovedrollen som manageren af en luksusejendom, der sammen med resten af personalet ender med at tabe sin pension til en slibrig Wall Street-slyngel, der skal spilles af Murphy.

Det ender dog med, at Murphys figur kommer i husarrest i ejendommens penthouse-lejlighed, hvilket giver manageren og fire af hans medarbejdere den idé, at et kup vil være løsningen på alle deres problemer.

Affleck vil påtage sig rollen som Stillers bedste ven, der ikke er med på, at de bør lave kuppet, i modsætning til Broderick, som vil spille en anden Wall Street-slyngel, der ligeledes er blevet snøret af Murphys karakter og nu leder efter hævn, hvorfor han slutter sig til Stiller og co.

Hvilken rolle Hirsch skal spille er endnu uvist.

Se også: Brett Ratner er færdig med “X-Men”-film.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 FixX 11 år siden

Filmz skrev:
Brett Ratners kommende action-komedie "Tower Heist" er hastigt ved at få et all-star-cast sat sammen med skuespillere som Ben Stiller, Téa Leoni og Eddie Murphy på rollelisten.

Øh ja all-star-cast eller noget
Gravatar

#2 Silver666 11 år siden

Ser frem til at se Eddie Murphy i en ordntlig rolle nu har han spildt sin karrier i så mange år på børne film.
Gravatar

#3 BN 11 år siden

Øv, jeg ville nu hellere se Casey Affleck i hovedrollen end Ben Stiller.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#4 misuma 11 år siden

Yay, Matthew Broderick. Jeg har savnet ham længe på det store lærede.
Redrum Redrum Red...Rum Red...what?
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 11 år siden

Jeg tror aldrig, jeg ser en Brett Ratner film igen... den skal i hvert fald lyde pisseinteressant og have en horde af gode anmeldelser bag sig, før jeg giver ham en chance til. Jeg kunne faktisk godt tænke mig en t-shirt hvorpå der står "Livet er for kort til Brett Ratner!"
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 andersen93 11 år siden

Ærgeligt at Casey Affleck spilder hans talent på Ratner.
Filmen lyder i sig selv fed nok, også et fedt cast, det eneste det trækker denne film ned er Brett Ratners utroligt dårlige instruktør evner.

Skriv ny kommentar: