Cillian Murphy står i spotlightet som “atombombens fader” i den nye intense trailer til Christopher Nolans “Oppenheimer”.

Til tonerne af Ludwig Göransons storladne musik giver den nye trailer os en forsmag på den skelsættende fortælling, som vi kan glæde os til at opleve den 20. juli 2023.

Her følger vi Cillian Murphy som J. Robert Oppenheimer, videnskabsmanden, der var en af de ledende forskere i skabelsen af atombomben. I traileren ser vi glimt af hans tid på Manhattanprojektet, foretagendet, der skabte verdens første atombomber – en tid som uden tvivl satte sine spor på fysikeren.

Der er næppe mange andre instruktører, der kan samle et ensemble så stjernefyldt som det, Chistopher Nolan har skaffet sig. Foruden Muprhy finder vi nemlig både Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Gary Oldman og Casey Affleck – for blot at nævne de største navne.

Læs også: “Christian Bale vender gerne tilbage til Batman – så længe Christopher Nolan er bag kameraet”

Nolan, der både har produceret og instrueret filmen, har været ene om at stå bag manuskriptet, som er baseret på Kai Bird- og Martin J. Sherwin-bogen “American Prometheus”. Han har endnu engang allieret sig med filmfotograf Hoyte van Hoytema, som han har arbejdet sammen med siden “Interstellar”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: