James Cameron kan i et interview bekræfte, at Sigourney Weaver er blevet tilføjet rollelisten til hans næste store scifi-project, “Avatar”. Ved samme lejlighed kunne den populære filmskaber fortælle om, hvem der nu ellers vil være at finde i filmen.

Wes Studi, Peter Mensah, Joel David Moore, C.C.H. Pounder og Laz Alonso er alle blevet tilføjet castet, der allerede byder på Sam Worthington og Zoe Saldana.

Den effektfyldte film, der blander live-action med nye virtuelle fotorealistiske produktionsteknikker, udspiller sig 200 år ude i fremtiden, og følger den sårede og delvist lammede krigsveteran Jake, som bliver sendt til en fremmed planet, Pandora, der er beboet af Na’vierne, en menneskelignende race med deres eget sprog og kultur. Her bliver han nødt til at overkomme problemer med de fremmede væsner og den lokale kultur.

“Avatar” er sat til at få premiere i sommeren 2009.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 filmz-gofferoffer 14 år siden

Sigourney og Cameron reunite! Det er sgu cool.
Men at some time are masters of their fates: The fault, dear Brutus, is not in our stars, but in ourselves, that we are the underlings.
Gravatar

#2 filmkorn.dk 14 år siden

Ja, men alligevel har jeg en lidt tom fornemmelse i maven med hensyn til plottet. Det lyder sku ikke videre spændende. Jeg håber jeg bliver overrasket.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#3 Notional 14 år siden

Hmm jeg troede de var gået igang med at filme. Øv. Så går der lang tid før filmen kommer. Nu synes jeg stort set alle plots lyder ret lamme når de forklares på få linier, men alligevel. Jeg synes også det lyder lidt ligegyldigt. Håber det bliver en fed film alligevel.
Problemet med socialisme er, at før eller siden løber man tør for andre menneskers penge - Simon Emil Ammitzbøll
Gravatar

#4 filmz-Jack Slater 14 år siden

Jeg var faktisk begyndt at tro at Titanic ville blive hans sidste "store" biograffilm som instruktør. Men denne nyhed synes at bekræfte at dette nye projekt rent faktisk bliver til noget.
Gravatar

#5 metabolid 14 år siden

#2 & 3

Hey guys - det er Jim Cameron vi har med at gøre her, så bare rolig det bliver stort! :)
Gravatar

#6 filmkorn.dk 14 år siden

Bare han ikke er faldet af på den på sine gamle dage ligesom Spielberg.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#7 metabolid 14 år siden

Næppe - Spielberg laver ti film i minuttet. Cameron tager på dykkerferie i ti år og kommer tilbage nu og siger "hey hva så hollywood"
Gravatar

#8 filmkorn.dk 14 år siden

Åhh, hvis han dog bare havde instrueret Alien 3 og 4 samt Terminator 3 i stedet for at ligge og snorkle rundt oven på Titanic.
www.filmkorn.dk - filmanmeldelser, også af film vi ikke har set, men alligevel har en mening om.
Gravatar

#9 metabolid 14 år siden

Helt enig, men det værste er, at fox sagde nej til en Scott/Cameron produktion før avp, hvilket er et fact desværre...Nåmen nu er Avatar og et par andre projekter på vej, så det går forhåbentligt nok. Kan ikke forestille mig andet end noget banebrydende og fantastisk fra hans side - især indenfor scifi-genren.

Skriv ny kommentar: