Cate Blanchett er nu officielt ombord på Ridley Scotts næste projekt, action-eventyret “Robin Hood”, der tidligere gik under titlen “Nottingham”. Den 38-årige skuespillerinde skal spille Lady Marian overfor Russell Crowes Robin Hood.

28-årige Sienna Miller var tidligere udset til rollen, men hun blev angiveligt droppet fra projektet, da det blev vurderet, at hun var for ung og smuk til at spille overfor 44-årige Crowe, der havde taget godt på til sin rolle i “Body of Lies”. Crowe skulle dog være kommet i god form igen efter flere måneders træning.

“Robin Hood” får et budget på 130 millioner dollars og starter optagelser til april i Storbritannien.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Christian Voldborg 12 år siden

Jeg synes de presser den lige lidt meget med Russell Crowe som Robin Hood. Ville være bedre med Christian Bale som Robin Hood, og så med Russell Crowe som Lille John.
Filmnørder, bøj jer i støvet for Christopher Nolans "Inception"...
Gravatar

#2 filmz-Saxxxon01 12 år siden

Tror også Colin Farrell kunne være en god Robin Hood. Er enig i at Russell Crowe ville passe bedre som Lille John.
Edward Norton er også et bud på en god Robin Hood.
Gravatar

#3 PJP 12 år siden

ku nu ellers meget godt li den Robin Hood film Kevin Costner var med i ... men med noget mere action ville jeg ikke ha noget imod :D og slet ikke når Ridley Scott står for det :) lyder spændende ^^
Gravatar

#4 BN 12 år siden

Det, jeg allerhelst kunne tænke mig (men som jeg nok ikke får lov at se nogensinde), er en trilogi eller en franchise, der kunne hudflette historien og spænde over en længere periode af Robin Hood's liv, eftersom praktisk taget alle biograffilm-versionerne af historien har virket ret forjagede og overfladiske mht. at få dybden og detaljerne fra Howard Pyle's bøger med. (Tv-serierne har jeg heller ikke været tilfreds med.) I forhold til Pyle's bøger må de dog gerne give mere plads til Lady Marian, sådan lidt á la 'Robin & Marian' fra 1976 (den med Sean Connery og Audrey Hepburn).
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#5 filmz-loke76 12 år siden

Uanset hvem der skal spille sheriffen, kommer han aldrig til at overgå Alan Rickman
That´s what I like about them highschool girls man. I get older, they stay the same age.

Skriv ny kommentar: