Channing Tatum forsøger at lave et “Ghost”-remake

Et “Ghost”-remake med Channing Tatum kan meget vel blive til virkelighed.

I 1990 kunne vi for første gang se Patrick Swayze og Demi Moore passioneret lave keramik i en ikonisk scene, der siden er blevet kendetegnet for en film, der egentlig har gang i meget mere med både spøgelser, engle og dæmoner. Nu – knap 33 år senere – kan vi så begynde at forestille os Channing Tatum ved drejeskiven.

Skuespilleren og hans produktionsselskab Free Association har nemlig rettighederne til et “Ghost”-remake, har han afsløret i et interview med Vanity Fair.

“Vi har faktisk rettighederne,” fortæller han, og fortsætter: “Ja, vi har rettighederne til ‘Ghost’.”

Tatum selv er udset til potentielt at skulle spille Swayzes karakter, fortæller han. Han fortæller dog også, at de er nødt til at lave nogle ændringer, da originalen ligesom mange andre fra dens tid havde nogle problematiske stereotyper.

Læs også: “Channing Tatum skal lede an i ‘Bullet Train’-instruktørs spion-thriller ‘Red Shirt'”

Remaket har tilsyneladende endnu ikke fået noget grønt lys og er ikke under produktion, så selvom man aktivt forsøger at få det til at ske, er det altså ikke sikkert, at vi kommer til at se “21 Jump Street”-stjernen som spøgelse.

“Ghost” var den mest indtjenende film i 1990 og blev nomineret til fem Oscars, hvoraf man formåede at hive to hjem for Bedste kvindelige birolle og Bedste originale manuskript.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: