Da ”21 Jump Street” blev en succes tilbage i 2012, blev en fortsættelse hurtigt annonceret. Den udkom tidligere dette år og blev en stor finansiel succes, men instruktørerne Phil Lord og Chris Miller virkede denne gang mere usikre, da pressen spurgte om en tredje film.

Se også: Tom Hardy genforenes med DiCaprio i “The Revenant”

Derfor kom det måske også som en overraskelse, da Sony og Columbia Pictures annoncerede en tredje film. Lord og Miller vender dog kun tilbage som producere, mens Channing Tatum og Jonah Hill er højst sandsynligt under kontrakt, og vender tilbage i rollerne som Jenko og Schmidt. Men noget tyder på, at Tatum ikke er så vild med ideen.

College var det næste, åbenlyse skridt for os. Vi blev nødt til det. Jeg ved ikke hvad det næste skridt er. Det hele føles lidt ligegyldigt. Den store joke i den anden film var bare at gøre det hele større. Jeg ved ikke om den joke fungerer den tredje gang, så vi må se,” siger han til USA Today.

Der er endnu ikke blevet annonceret en instruktør eller premieredato på den tredje film, men manuskriptforfatteren bag [url=/film/22-jump-street]”22 Jump Street”, Rodney Rothman, skal arbejde på historien til den nye film.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: