Scarlett Johansson er ved at tage en bid af en ny Hollywood-blockbuster. Skuespillerinden er i dialog med Universal om at medvirke i den nye ‘Jurassic World’-film, bekræfter The Hollywood Reporter.

Universal har travlt med filmen, der har premieredato den 2. juli 2025. Gareth Edwards instruerer den nye ‘Jurassic World’, som har et manuskript fra ‘Jurassic Park’-forfatteren David Koepp. Edwards trådte til i rollen, efter at David Leitch forlod projektet efter en kort tilknytning.

Filmen bringer Johansson tilbage til blockbuster-verdenen. Hun spillede hovedrollen som Black Widow i en række Marvel Studios-film, herunder Avengers-filmene, men i modsætning til nogle medstjerner i superhelteverdenen har hun ikke haft problemer med at bryde igennem i andre projekter.

Hun har fået to Oscar-nomineringer for ‘Marriage Story’ og ‘Jojo Rabbit’. Hun har en stemmerolle i den kommende animerede funktion ‘Transformers One’ og har også en stor budget Apple-film med Channing Tatum, der også forventes at udkomme i år.

Den nye ‘Jurassic World’-film er den seneste i den 30 år gamle franchise, der begyndte med Steven Spielbergs ‘Jurassic Park’. Det skabte en Spielberg-instrueret efterfølger, ‘The Lost World’ (1997), og Joe Johnstons ‘Jurassic Park III’ (2001).

Universal genoplivede franchisen med den 1,67 milliarder dollars store ‘Jurassic World’ (2015), der skabte efterfølgere ‘Fallen Kingdom’ (2018) og ‘Dominion’ (2022). Chris Pratt og Bryce Dallas Howard ledte den seneste trilogi af film.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 CaGoDa 3 uger siden

så kan hun ende med at følge trop med sin tidligere MCU kollega Chris Pratt.
Gravatar

#2 Johnny42 3 uger siden

Jeg ved ikke, hvor de vil føre franchisen hen efter dw sidste to misserable film. Men filmen bliver trods alt ikke dårligere af at have Scarlet Johansson on bord.

Franchisen toppede nok i den første, hvor en advokat blev spist af en dinosaur.

I 3'eren var det tæt på hvor der vist var en brugtvognsforhandler, men han blev (desværre) ikke spist af nogen dinosaur.

Hvis de skal til fortidens storhed, så skal der i den næste være en advokat, en politiker og en brugtvognsforhandler, der alle bliver spist af dinosaurusser.
Gravatar

#3 Pistolprinsen 2 uger siden

#2: Og, en bankmand :-)
Lidt trold er man vel altid :-)

Skriv ny kommentar: