Daredevil og Kingpin er ikke færdige med hinanden.

Vi var sandsynligvis mange, der – på trods af den tilsyneladende grumme afslutning for Kingpin i “Hawkeye” – havde på fornemmelsen, at vi ikke havde set det sidste til Vincent D’Onofrio i MCU, og nu får vi tilsyneladende en bekræftelse på, at den bomstærke kriminelle bagmand stadigvæk er derude et sted.

The Hollywood Reporter har nemlig rapporteret, at D’Onofrio vender tilbage i sin ikoniske Marvel-rolle i den kommende “Hawkeye”-spinoff “Echo”. Og som om det ikke var nok, spiller Charlie Cox også med i serien, så hvis vi er heldige, får vi lov til at se de to karakterer stå over for hinanden for første gang siden 2018.

Ifølge THR‘s kilder vil “Echo” vise en handlingslinje, der følger Matt Murdock alias Daredevil, som forsøger at finde en tidligere allieret, der – hvis man skal tro podcasten The Weekly Planet – er ingen ringere end Jessica Jones.

“Echo” følger Maya Lopez (Alaqua Cox), som vi først blev introduceret til i “Hawkeye”. Da hendes liv som bandeleder begynder at indhente hende, vender hun hjem til sin hjemby for igen at få en forbindelse til sine oprindelige amerikanske rødder.

Læs også: “Marvel skaber ‘Wonder Man’-serie: ‘Shang-Chi’-instruktør tilkoblet”

Selvom både Cox spiller med i “Echo”, er det ikke det eneste sted, vi kan forvente at se hans karakter. Der er nemlig en ny sæson af “Daredevil” på vej – denne gang på Disney+. Dog ved vi endnu ikke, om D’Onofrio (eller Cox for den sags skyld) også spiller med, selvom det bestemt ikke er utænkeligt, efter Kingpin var the big bad i seriens første og tredje sæson.

“Echo” er en Disney+ Exclusive og forventes at få premiere i løbet af 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: