Destin Daniel Cretton får æren af at introducere endnu en superhelt til Marvel Cinematic Universe.

Simon Williams – bedre kendt som superhelten Wonder Man – får sin egen Marvel-serie på Disney+. Det rapporterer The Hollywood Reporter.

Cretton, der instruerede den underholdende MCU-film “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, agerer executive producer på serien og skal muligvis instruere en eller flere episoder. Andrew Guest, der har skrevet flere episoder af komedieserier som “Community” og “Brooklyn 99”, er seriens forfatter.

Wonder Man er fyldt med ‘ionisk’ energi og besidder blandt andet superstyrke, -fart og usårlighed. I senere år har han også haft evnen til at flyve. Karakteren var i begyndelsen en skurk, men har længe stået på de godes side, og han har blandt andet været en del af the Avengers og West Coast Avengers.

Nyheden om en “Wonder Man”-serie kommer ikke længe efter, at det blev rapporteret, at en “Thunderbolts”-film er undervejs hos Marvel Studios. Det er også blot to måneder siden, at et kommende “Nova”-projekt blev afsløret, selvom vi ikke er sikre på, hvorvidt det er en serie eller en film, vi her kan forvente.

I øjeblikket spiller den nyeste MCU-serie, “Ms. Marvel”, på Disney+, og inden den 6. juli får vi premiere på Taika Waititis “Thor: Love and Thunder”. Cretton er tilkoblet en “Shang-Chi”-fortsættelse som instruktør.

Læs også: “Ny fantastisk ‘Thor: Love and Thunder’-trailer afslører Christian Bales Marvel-skurk”

Hvornår vi skal forvente at se “Wonder Man”-serien, ved vi endnu ikke, men ifølge THR er det sandsynligt, at serien allerede begynder at filme i løber af 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: