Netflix’ actionserie fortsætter med at følge hovedpersonen gennem flere intense eventyr.

Ved premieren til “Extraction 2” i sidste uge annoncerede producer og hovedrolleindehaver Chris Hemsworth samt instruktør Sam Hargrave, at der kommer en tredje film i “Extraction”-franchisen. Det skriver Deadline. Annonceringen gav ingen specifik information om, hvornår filmen kommer ud. Fans af franchisen må derfor væbne sig med tålmodighed.

“Extraction 3” kommer til at følge handlingen fra de to foregående film. Den første “Extraction” fulgte black ops lejesoldat Tyler Rake (Hemsworth) i sin mission om at redde sønnen af et indisk forbryder. I den anden film skulle Rake genoptrænes som følge af begivenhederne i den første film. Han fortsætter efterfølgende sit virke. Missionen er nu at redde familien af en georgisk gangster fra død.

“Extraction”-franchisen har fået en fin modtagelse blandt anmeldere, men det er særligt det gængse streaming-publikum, som er faldet for historierne. Ved udgivelsen af den første film i 2020 blev den vist i 99 millioner husstande i USA efter fire ugers udgivelse. “Extraction” slog derfor streamingrekorder hos Netflix som den mest sete originale film hos streamingtjenesten.

“Extraction 2” blev udgivet i sidste uge. Se traileren nedenunderVis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: