Gadot vender foreløbigt ikke tilbage som “Wonder Woman”. Til gengæld er hun lige så kampdygtig i Netflix’ kommende film.

Gal Gadot vender tilbage til Netflix for endnu et internationalt eventyr. Sidste gang var i “Red Notice”, som stormede ind på streamingtjenestens mest sete film-liste, og præsenterede sig selv som en selvironisk spion-komedie. I “Heart of Stone” vælger Gadot seriøsitet frem for humor. Hun spiller Rachel Stone, en anerkendt spion, som er et hemmeligt medlem af ‘The Charter’: en organisation, som anvender avanceret teknologi til at stoppe globale trusler.

Actionsscenerne er salgsargumentet i traileren til “Heart of Stone”. En jagt på motorcykel og en stunt, der involverer en gletsjer og en faldskærm, er blandt højdepunkterne for Gadots Stone.

Mens hun prøver at overkomme de voldsomme mængder action, står det klart for hende, hvor alene hun er. Efter et terrorangreb mod ‘The Charter’ står Stone kun tilbage med hævn på sinde og en masse gadgets til at assistere hende.

Udover Gadot tæller rollelisten Jamie Dornan, Alia Bhatt, Matthias Schweighöfer, Jing Lusi og Paul Ready. “Heart of Stone” er instrueret af Tom Harper, som har instrueret et par episoder af den anmelderroste serie “Peaky Blinders”. Manuskriptet er skrevet af Greg Rucka og Allison Schroeder.

“Heart of Stone” lander på Netflix den 11. august 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: