Christian Bale skal spille hovedrollen i “Crazy Heart”-instruktør Scoot Coopers kommende thriller “Out of the Furnace”, der tidligere gik under navnet “Low Dweller”

Se også: Christian Bales inspirationskilde til “American Psycho”: Tom Cruise.

I “Out of the Furnace” skal Bale spille en mand, der efter fire år i fængsel håber på igen at leve en normal tilværelse. Dette bliver dog ødelagt, da hans lillebror bliver brutalt myrdet, hvorefter han sætter sig for at få hævn over gerningsmændene.

Udover Bale forventes det, at Robert Duvall, som også medvirkede i Coopers “Crazy Heart”, får en rolle i filmen. Dette er dog endnu ikke bekræftet.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 the_paki_don 11 år siden

Hvis det bliver til noget, så optager han den i foråret, inden han skal på på verdenspresseturné til "The Dark Knight Rises", så det er sgu lige om hjørnet!
Gravatar

#2 Babo84 11 år siden

Ved godt det kommer an på udførsel og jeg skal da garanteret se enhver film med Bale, men det er ikke just et ophidsende plot. Tværtimod lyder det som noget man har set million gange, og jeg tror nu heller ikke det bliver udført ret meget anderledes end hvad skabelonen tillader, men en god instruktør og Bale, ja så kan det måske ikke være helt skidt.

Skriv ny kommentar: