Christian Bale viste sit efterhånden velkendte temperament under optagelserne til “Terminator Salvation”, da en fotograf ved et uheld kom til at gå ind foran de rullende kameraer, mens Bale var i gang med en scene.

Det langvarige vredesudbrud, hvor Bale truer med både at give fotografen tæsk og at forlade filmen, hvis ikke fotografen bliver fyret, kan høres i et lydklip på TMZ.com.

Filmens producere sendte efterfølgende lydklippet til filmselskabets forsikringsselskab i tilfælde af, at Bale gjorde alvor af sine trusler og forlod projektet.

“Terminator Salvation” kan ses i danske biografer 5. juni.


Vis kommentarer (107)
Gravatar

#1 theassociate 11 år siden

Utroligt uprofessionelt af Bale at flippe sådan ud, stor mangel på situationsfornemmelse. Men dygtig skuespiller er han, det skal han have...
Gravatar

#2 Viking Wizard 11 år siden

Ja, jeg er også målløs! At fortsætte sådan i 4 minutter.. Fuldstændigt langt ude. Dybt uprofessionelt! Har ellers dyb respekt for ham, men det her er da godt nok en kæmpe rids lakken!
Gravatar

#3 filmz-thomasb84 11 år siden

Utrolig barnligt. Uanset hvad. Fotografen gør bare sit arbejde. Jeg kan bedre lide stjerner, som ikke er så utrolig opsatte på sig selv. F.eks. Viggo Mortensen. Han er en helt almindelig nede på jorden fyr.
An expert is one who knows more and more about less and less until he knows absolutely everything about nothing
Gravatar

#4 rockysds 11 år siden

... giver han i hvert fald indtrykket af.
There was no bullshit, no arty pretensions. "Doug," he'd say when we were doing Written on the Wind, "Give me some bosom."
Gravatar

#5 Lethal Injection 11 år siden

That cant be him! It just cant.. :(
Perhaps an attic shall I seek!
Gravatar

#6 Bates 11 år siden

Buuhuuuu....jesus fucking christ.
Gravatar

#7 MTK 11 år siden

Tja, er egentlig temmelig ligeglad ligeglad så længe han bliver ved med at levere godt skuespil.

Samtidig synes jeg egentlig mange gange at det giver deres skuespil en ekstra dimension, når man ved de er nogle røvhuller eller sjofle typer i virkeligheden, f.eks. hos Jack Nicholson. Det er ikke 50'erne længere, vi ved godt at filmstjerner ikke er perfekte eksemplarer af den menneskelige race.
Gravatar

#8 Starbrow 11 år siden

Lyden er i en utrolig god kvalitet.
Gravatar

#9 finn12 11 år siden

Uproffesionelt, og ja lyden er ekstrem god kvalitet, og synes ikke det lyder som ham heller, men ja..
The name is 12, finn12..
Gravatar

#10 Slettet Bruger [290394724] 11 år siden

Selvfølgelig fuldstændigt uacceptabelt.

Dog forstår jeg ikke, hvorfor der ikke er nogle af de andre på settet, der siger noget til ham, når han opfører sig sådan. Ja ja, han er jo filmens stjerne osv. osv., men alligevel lader de ham give fotografen sådan et møgfald i 4 minutter. Det forstår jeg godt nok heller ikke - filmens stjerne eller ej...

Skriv ny kommentar: