Christian Bale er blevet sat i forbindelse med en ny filmatisering af en roman af den for nyligt afdøde forfatter J.G. Ballard. I Bales gennembrudsrolle i “Solens Rige” spillede Bale som 13-årig Ballard selv i filmatiseringen af forfatterens selvbiografi.

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvilken roman der er tale om, men Bales ven og tidligere samarbejdspartner, instruktøren Brad Anderson (“The Machinist”), ejer rettighederne til romanen “Concrete Island”, så der er spekulationer om, at der kan være tale om det projekt.

Romanen omhandler en mand, som kører galt i sin Jaguar på et mennesketomt stykke af motorvejen og må prøve at overleve, mens han langsomt mister forstanden.

Samtidig forlyder det ifølge Digital Spy, at Christian Bale muligvis ser ud til at skulle spille rollen som Roland Deschain i J.J. Abrams’ filmatisering af Stephen King-klassikeren “The Dark Tower”. Nyheden kommer fra skuespilleren Michael Sheen.

J.J. Abrams, der er biografaktuel med genfortællingen af “Star Trek”, mener dog, at filmatiseringen af “The Dark Tower” ser ud til at ligge langt ude i fremtiden, da successerien “Lost” først skal færdiggøres.Vis kommentarer (20)
Gravatar

#1 Inn0c 14 år siden

...mens han langsom mister forstanden.

det lyder da som en film om Bale hamselv :P
Gravatar

#2 Blacksanta 14 år siden

Har Bale mistet forstanden? Han er sgu en af de dygtigste skuespillere på markedet, og han kan virkeligt finde ud af, at vælge de rigtige film..

Så hans forstand er der vist intet galt med..


Derudover, så lyder det virkeligt som en ganske glimrende historie, uden at kende mere til den, end hvad der står i nyheden. :)
Gravatar

#3 tranberg 14 år siden

#2

Tror #1 referer til "aren't you f#%" professionel - what don't you f#&%#€ understand!?"-episoden på Terminator Salvation-settet :)

Ikke at Bale er en dårlig skuepiller - klart en af de dygtigste i hans generation.
The end is closest to the beginning
Gravatar

#4 Riqon 14 år siden

Samtidig forlyder det ifølge Digital Spy, at Christian Bale muligvis ser ud til at skulle spille rollen som Roland Deschain i J.J. Abrams' filmatisering af Stephen King-klassikeren "The Dark Tower".


Se, her var den virkelige nyhed :)
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#5 wimmie 14 år siden

Haha...jeg elsker at hver gang en person herinde laver en joke med Christian Bale og hans temperament, så er der altid én der går helt i forsvar og råber op om hvor stort et geni manden er :D

"Leave Christian Bale alone!"

"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#6 filmzkim 14 år siden

#2
En skuespiller laver jo også andet end film.
Gravatar

#7 Blacksanta 14 år siden

#5, det skyldes, i bund og grund, vel at han ér et geni, modsat ca. 99,9% af hans kollegaer.

#6, Og hvad så? Jeg er personligt fuldstændig ligeglad med, hvad folk laver udenfor filmene. Det er som de typer, der boycutter Tom Cruise-film fordi han er medlem af Scientology :|
Gravatar

#8 wimmie 14 år siden

#7 Ok, fanboy ;)
"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#9 Riqon 14 år siden

Haha...jeg elsker at hver gang en person herinde forsvarer en skuespiller eller en film, så er der altid én der laver sjov med det og stempler personen som fanboy :P
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#10 Blacksanta 14 år siden

#9, :D

#8, hvis jeg absolut skulle kalde mig fan af et eller andet, så ville det nok egentligt være Bale :)

Skriv ny kommentar: