Den første trailer til “Antlers”-instruktør Scott Coopers nyeste film giver os et blik på Christian Bale og Harry Melling i en dyster fiktionsfortælling med horror-mesteren Edgar Allan Poe.

Baseret på Louis Bayards bog af samme navn fortæller “The Pale Blue Eye” den fiktive historie om den pensionerede kriminalbetjent Augustus Landor (Bale), der i 1830’erne hyres til at opklare et makabert mord på en mand fra det amerikanske militærakademi i West Point. Ved sin side har han den unge officerselev Edgar Allan Poe (Harry Melling) – en fiktiv udgave af den gotiske horror-forfatter, der af mange betragtes som skaberen af detektivgenren.

Den kommende film, som både er skrevet og instrueret af Cooper, tager da også udgangspunkt i netop de genrer og giver os en gotisk detektivfortælling, som vi nu har fået vores første trailer til.

I traileren ser vi både Bales Landor og Mellings Poe, men på rollelisten finder vi også stjerner som den 91-årige Robert Duvall (“Apocalypse Now”), Toby Jones (“Tinker Tailor Soldier Spy”), Gillian Anderson (“The X-Files”) og Lucy Boynton (“Bohemian Rhapsody”).

Bale må i den grad nyde samarbejdet med Cooper. De to har tidligere arbejdet sammen på både “Out of the Furnace” og “Hostiles”, og med “The Pale Blue Eye”, som altså er makkerparrets næste projekt, har Bale nu optrådt i halvdelen af instruktørens spillefilm.

“The Pale Blue Eye” kan ses herhjemme på Netflix den 6. januar.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: